|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
kolorowych rurek xs/s, bokserek,romant.sukienek. ..poszukam poza watkiem :)
hej, wiem ze mam b.skromny watek, wiec piszcie tez jak macie te rzeczy a nic nie widzicie w zamian - mam sporo rzeczy poza watkiem i moze cos znajde co Was zainteresuje.
Szukam pilnie: kolorowych rurek xs/s interesuja mnie miętowe, pistacjowe, żółte, zielone, chabrowe..ogólnie wszelkie kolory byle nie czerwone (ale pomaranczowe juz tak;p) bokserek xs/s bez nadruków, najchetniej klasyczna biala, szara,czarna.. koszuli jeans - dam sie pokroić ![]() romantycznych, zwiewnych, dziewczecych sukienek/tuniczek za pupe na lato aha wiem ze to moze smieszne ![]() ![]() piszcie prosze jak cokolwiek macie ![]() Edytowane przez SweetDreamer Czas edycji: 2012-03-16 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorowych rurek xs/s, bokserek,romant.sukienek. ..poszukam poza watkiem :)
ja mam biala nowa bokserke rozmiar niby 12 ale to zupelnie jak dla mnie 8.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kolorowych rurek xs/s, bokserek,romant.sukienek. ..poszukam poza watkiem :)
Moze u mnie tunika/sukienka?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja mam bokserke house szara poza watkiem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.