|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wrocław - Krawcowa - sukienki wieczorowe
W tym roku mam studniówkę i już powoli rozglądam się za sukienką. Wiem, że w sklepach jeśli już coś się znajdzie to ma jakieś udziwnienia - kokardki, kwiatki, cekiny, a ja tego nie chcę. Są też sukienki balowe i typowo sylwestrowe, a takiej też nie szukam. Znalazłam kilka sukienek w internecie (większość tutaj na forum zresztą), które mi odpowiadają
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wrocław - Krawcowa - sukienki wieczorowe
ul sokolnicza 7\17 kama tak szyja sukienki slubne jak rowniez na wyjcia. ja sama w tym roku szyje na stuniowke polecam dziewczyny byly zadowolone w tamtym roku koszt to ok 300zl buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam temat, szukam dobrej krawcowej z Wrocławia. Najlepiej takiej, która zajmie się też kupnem materiału itp. No i żeby cena też nie była kosmiczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
up, chcialabym uszyc spodenki satynowe i szukam dobrej krawcowej we wroclawiu...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Krawcowych we Wrocławiu przetestowałyśmy z Mamą około 20; sprawdzone adresy mam dwa:
- salon krawiecki na Bałuckiego - absolutny hit; pracuje kilka bardzo doświadczonych Pań, są dość znane we Wrocławiu; - zaprzyjaźniona z nimi krawcowa i jej mała pracownia D.J. Bella na Zaolziańskiej 19 - absolutnie profesjonalna Pani z pomysłami i ogromnymi zdolnościami, podejmuje się realizacji nietypowych i szalonych pomysłów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej też szukam niedrogiej krawcowej z Wrocławia, chciałabym uszyć spódnicę i marynarkę, znacie kogoś dobrego?Orientujecie się może ile kosztuje taka usługa, czy nie taniej poszukać czegoś w sklepach??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tez poszukuję dobrej krawcowej we Wrocławiu, albo niedalekich okolicach. Potrzebuję sukienki na ślub znajomej. I nie wiem gdzie się wybrac, żeby sie nie zawieść. I czy któraś sie orientuje ile taka sukienka do kolan o prostym kroju może kosztować?
![]() Pozdrawiam gorąco! i z góry dziekuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.