![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LUTOWE WYMIANKOWANIE ze Zwariowany Świat Makijażu
LUTOWE WYMIANKOWANIE ze Zwariowany Świat Makijażu
Zapraszam do wymiany NIE WYSYŁAM ZA GRANICĘ ! NIE ODMIENIAM SIĘ ! - proszę pytać, sprawdzać przed wysyłką Osoby z mniejszą ilością przekupek wysyłają pierwsze. Wysyłamy poleconym priorytetem w kopercie bąbelkowej. MOŻLIWOŚĆ ODBIORU OSOBISTEGO W KATOWICACH, DĄBROWIE GÓRNICZEJ. Link do albumu ze zdjęciami produktów do wymianki https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=16316 ZAPACHY: -Provence Sante - Amande Douce EDT, wyjściowo 100ml -ubytek słodki migdał, ekologiczna woda toaletowa, używana, nie mam pudełka, perfumki mam z wymianki z rousse około 15 ml (tyle zostało z 30ml) Tresor in Love Lancome - za zapach, którego szukam Elizabeth Arden - Arden Beauty ( każdy po 10 ml) -została 1 sztuka 50 ml woda perfumowana Comme une Evidence KOSMETYKI: Cień holographic eyes Lovely Wkłady okrągłe INGLOT : 65, 483 Yes To Cucumbers Soothing Eye Gel 30 ml, nieużywany Fred Farrugia - róż 03 Paletka Sleek Sparkle 569 znikome zużycie jednego cienia, reszta w zasadzie nie była ruszana...za coś, co mnie skusi Cień Pupa Luminys 01 - raz użyty Tusz granatowy Rimmel Super Lash - z wymianki Limitowana paletka rozświetlaczy i cieni do oczu w jednym Glam Stars Eyelights - ArtDeco odcienie lekki fiolet, fiolet i delikatny róż (on lekko, (tak, jak to widać na zdjęciu) użyty) - za coś ekstra ! Błyszczyki Bourjois 3D- 29 - Rose Charismatic - używane kilka razy Paletka cieni BeYu - cienie poczwórne Fun&style numer 52, brak jednego cienia Cień do powiek w kredce Avon eye shimmers true colour, kolor powder blue Garnier - UltraLift Pro X 40+ - Przeciwzmarszczkowy roll-on liftingujący 50 ml, dwa razy użyty Lakiery do paznokci ( zerknij na zdjęcie i zapytaj, bo niektóre już wymienione ) błyszczyk Sephora - forever pink różne kolory cieni Art Deco - te małe, magnetyczne do kasetek (kolory na zdjęciu) - zapytaj, bo niektóre są wymienione ![]() pędzel Mario Luigi - zerknij na zdjęcie ( został wachlarzowy do pudru ) Tester - cień brązowy Versace -VersaceStunning Luminous Eyeshadow Mono - z wymianki Everyday Minerals - silver spoon pudełeczko try me - z wymianki pomadka- Yves Rocher - zdjęcie Tusz Vollare - czarny Art Decorator INNE: odtwarzacz mp3 - 1gb- używany "Czarny Łabędź" na dvd kosmetyczka Inglot paletka MAC na 4 cienie - za coś super ![]() ------------------------------------------------------------ WYMIENIONE : Lakier golden rose, miss sporty, mny i bell - z Gofrzyca Zestaw cieni Avon true colour Mocha Latte - z wymianki - z wredziulek Oriflame Beauty, Eyebrow Kit (Zestaw do brwi) - kilka razu użyty, info o nim https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ebrow-kit.html - z wredziulek Tusz Miss sporty Fabulous Lash, Lash Building Mascara, użyta raz do testów - wymieniona poza wątkiem Czarny eyeliner z drobinkami - użyty kilka razy - z Andre 1600 Tusz constance Carroll - dwie końcówki, tusz i baza pod niego, czarny, nieużywany - z Andre 1600 Essence - into the wild - bronzing powder - z wymianki - z Andre 1600 In Harmony by Liiv Botanicals - ubytek połowy ![]() pędzel Mario Luigi do pudru - z iza 243 1 tusz nowy, zafoliowany aVon pogrubiające z niebieską zakrętką- z iza 243 Korektor pod oczy Oriflame - z iza 243 Perełki rozświetlające Avon - użyte dwa razy, pochodzą z wymianki, 1/2 po odsypaniu do wymiany - z iza 243 Tusz Oriflame dwuczęściowy - Lash Explosion, wydłużający i pogrubiający - do 10.2012, kilka razy użyty - z pigheadedmonkey biała kredka Avon - doskonała na linię wodną, seria Color Trend - z pigheadedmonkey Tusz sephora - Full Action extreme Effect Mascara, nieużywany - z pierniczek_ blyszczyk sephora - jasny (silver fever) - z Vegetka Paletka Sleek Storm - średnie zużycie kilku cieni - z Vegetka Róż Venedig - z Frutti Cienie Art Deco 242 i 18 - z Frutti Cień Inglot 500 - z Frutti Mały lakier selene srebrny - z Frutti 1/2 perełek rozświetlających Avon z Ruda_kita Lakier czerwony Wibo, używany kilka razy - Nanax33 Pomadki Bell i Avon - z Nanax33 tusz Eveline 4d, extremealne wydłużenie i podkręcenie x10 - z wymianki - z Nanax33 pędzelek do eyelinera Giordani - używany, ale wyprany ![]() Dwa cienie art deco 92 i 396 - z Pipi 1515 Puder rozświetlający Giordani Oriflame - używany, ale małe zużycie, jasny ! - z Trinii 89 błyszczyk Miss Sporty - z Trinii 89 lakiery - róż H7M i koralowy Miss Sporty - z Trinii 89 Rozświetlający hydro -mus Vipera - z wymianki - z Trinii89 pędzel do pudru, bodajże z Avonu - z Trinii 89 tusz do rzęs - Extra Wow Lash Rimmel - czarny, nieużywany - z seduction Tusz 2 in 1 volume Mascara Essence - z ramoncia217 baza pod cienie virtual - z ramoncia217 Soap & Glory - 50 ml, z wymianki, woda toaletowa - z rousse Mgiełka Victoria`s Secret - spun Sugar and Warm Vanilla - stan wyjściowy 250 ml, użyta kilka razy - może 20 ml wypsikane - za coś extra - i z julianne33 Essence - róż ballerina - dla Pipi1515 Róż Markwins - z wymianki - dla Pipi1515 Rozświetlacz Essence - Twilight Saga - Pipi1515 lakier zielony miss sporty - róż Hean, ten nie różowy - wymianka z laedere Wkład do paletki Inglot, okrągły, biały z drobinkami, raz użyty, numer 496 (Double Sp.) LD04CA - wymianka z irlandia 87 Tusz wibo - Growing Lashes - dwa razy użyty - wymianka z irlandia 87 Róż Avon - Russet - z wymianki, niewidoczne zużycie, może tylko do sprawdzenia koloru przez poprzednią wizażankę - wymianka z irlandia 87 paletka cieni H&M - granat, niebieski, szary - poza wątkiem 15 ml Celine Dion Chic- poza wątkiem Tusz Margaret Astor Big & Beautiful Boom Volume Lash - czarny, raz użyty - poza wątkiem 2 tusze nowe, zafoliowane Avon pogrubiające - wymianka z rousse Puder smooth minerals Avon - odcień nude - z wymianki -wymianka z Agnieszka_Edyta pędzel skośny do różu - nie jest renomowanej firmy, ale super dobry, mam podobny -wymianka z Agnieszka_Edyta Podkład Avon Ideal Shade - Light Make up - natural beige, z wymianki - wymianka z Agnieszka_Edyta Cienie art deco -206, 48 - wymianka z Agnieszka_Edyta Tusz Sephora Advanced Lash booster - użyty dwa razy - wymianka z Agnieszka_Edyta Tusz podkręcający z niezwykle ciekawą szczoteczką - Claire`s - wymianka z iza 243 Paletka cieni H&M - turkus, roż, fiolet, złoto, biały, jasny niebieski, żółty, szary, czarny, lawendowy - poza wątkiem Błyszczyk Bourjois 3D, 20 - Rose Symphonic - używane kilka razy (wymianka z manilia) błyszczyk BeYu - crystal lip gloss, numer 23 ,z drobinkami, używany kilka razy, wymianka z manilia Lipsmacker - bubble gum - kilka razy użyty -wymianka z manilia Ives Rocher - Shimmery touch Blush - brun dore 40 - minimalne zużycie, niewidoczne. -wymianka z manilia Perełki złociste Avon - kilka razy użyte, ale nie wiem, kiedy kupione i do kiedy jest ich termin ważności - wymienione z Mademoiselle94 około 15 ml - Salvatore Ferragmo - Incanto Heaven - wymienione poza wątkiem Clinique - puder prasowany Redness solutions - znikome zużycie (będę mocno myśleć nad jego wydaniem) poza wątkiem Pomadka Isa Dora Jelly Kiss 50 rainbow, używana, lekko ułamana -z Vegetka Carmex strawberry tubka raz użyty - z Vegetka Baza pod cienie - Hean - użyta do testów - z Vegetka Błyszczyk my secret - wymieniony z zosiasamosia83 Perełki brązujące essence - wymienione z zosiasamosia83 gratis cień Oriflame Błyszczyk Sephora gold & glow - wymieniony Tusz Gosh Wonder Volume - czarny, raz użyty - za coś super - poza wątkiem Błyszczyk Bourjois 3D Cosmic Effet nr 23 Framboise Magnific Rimmel Match Perfection, użyty 2 razy. Odcień 100 Ivory. Cienie My Secret Trio, Inglot - brązowy, Virtual Lava - fiolet - wymiana z Leora Cienie ArtDeco - numery 97, 272 - wymiana z Limonatka Błyszczyk Sephora gold&glow - wymieniony z danuu Lakiery Essence - granat, Shiny Godness (pierwszy z lewej) - wymianka z rousse Tusz Helena Rubbinstein Lash Queen Fatal Black Cień do powiek Yves Rocher, Amande vanille, numer 70, Luminelle - z iza 243 Rozświetlacz Sleek - Sun Goddess zerowe zużycie - z iza 243 Mgiełka w spray`u utrwalająca makijaż - Sephora ! - z naatalinkaa Paletka Sleek Storm - średnie zużycie jednego cienia, reszta wypróbowana Cienie MAC - deep truth- z marylinda Matujący kremowy mus Lirene Design your style 20+ - do 2013 ważny (użyty raz) DRUKARKA HP 3745 Deskjet - gdyby komuś się przydała - odbiór w rejonie Katowic. Cienie MAC - 3 ( Złoty, jasny beż, rdzawy) kolory: TEMPTING, PHLOOF!, MYTHOLOGY z rousse Avon, Extraordinary EDP - raz użyte - wymienione z rousse Tusz Lancome Hypnose Onyx czarny - wymienione z biedronka około 15 ml lub mniej Cacharel - Amor Amor -wymieniona z platekrozy Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży, Couleurs Nature YVES ROCHER - RAZ UŻYTA ! - wymieniona- z V like Victoria Balsam do ciała 50 ml - L by LOLITA LEMPICKA -wymieniony z platekrozy __________________
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44930906 odpisz u mnie ![]() ![]() zwariowany świat makijażu ![]() Edytowane przez zwariowany świat makijażu Czas edycji: 2012-02-26 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LUTOWE WYMIANKOWANIE ze Zwariowany Świat Makijażu
Cos u mnie za Paletka Sleek Storm - średnie zużycie kilku cieni
Fred Farrugia - róż 03?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Perełki rozświetlające Avon - użyte dwa razy, pochodzą z wymianki, zużycie niewidoczne Essence - into the wild - bronzing powder - z wymianki
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za: Limitowana paletka rozświetlaczy i cieni do oczu w jednym Glam Stars Eyelights - ArtDeco odcienie lekki fiolet, fiolet i delikatny róż - oddam wiele
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Perełki rozświetlające Avon - użyte dwa razy, pochodzą z wymianki, zużycie niewidoczne pędzel do pudru, bodajże z Avonu tusz do rzęs - Extra Wow Lash Rimmel - czarny, nieużywany?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Fred Farrugia - róż 03 Paletka Sleek Storm - średnie zużycie kilku cieni
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko to co w watkach
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś za:
Paletka Sleek Sparkle 569 znikome zużycie jednego cienia, reszta w zasadzie nie była ruszana...za coś, co mnie skusi Paletka Sleek Storm - średnie zużycie kilku cieni Tusz granatowy Rimmel Super Lash - z wymianki Limitowana paletka rozświetlaczy i cieni do oczu w jednym Glam Stars Rozświetlający hydro -mus Vipera - z wymianki Essence - into the wild - bronzing powder - z wymianki Tusz constance Carroll - dwie końcówki, tusz i baza pod niego, czarny, nieużywany Tusz sephora - Full Action extreme Effect Mascara, nieużywany Chętnie poszukam poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Limitowana paletka rozświetlaczy i cieni do oczu w jednym Glam Stars Eyelights - ArtDeco puder rozświetlający Giordani gold? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za
Paletka Sleek Sparkle 569 Paletka Sleek Storm - średnie zużycie kilku cieni i tusz Sephory
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Paletka Sleek Sparkle 569 znikome zużycie jednego cienia, reszta w zasadzie nie była ruszana...za coś, co mnie skusi
Paletka Sleek Storm - średnie zużycie kilku cieni cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jest wiadomosc dla magdalenka2
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Najbardziej zalezy mi na rozu Freda F. i Basic, ale ten pierwszy widzialam w Sephorze na wyprzedazy za ok 30 zł, a Basic kosztuje kilka zł, więc nie oplaca mi sie oddac za nie ani rozu Mac ani pudru Clinique...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
fotki wrzucę za kilka godzin na wątek, natomiast nie wiem czy to wszystko oddałabym za te rozświetlaczo -cienie
![]()
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli więc wybralabys cos innego za roz Fred F. i roz w plynie Basic to zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.