|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Spaczone wyobrażenie o związkach?
Witam. W tym roku będę mieć 18 lat. Ostatnio dookoła mnie związki wyrastają niczym grzyby po deszczu, a u mnie... Nic. I może to nie bolałoby mnie jakoś bardzo, bo niby na wszystko przyjdzie czas, ale obawiam się, że problem tkwi w czym innym. A mianowicie czekam na ideał. Niby sytuacja prosta, bo na wszystkich przyjdzie czas, ale obawiam się, że moje wygórowane oczekiwania sprawią, że nigdy go nie znajdę. Nie zrozumcie mnie źle - ludzie mają wady i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Nie mówię o człowieku bez skazy. Każdy kto przeczytał w życiu romans powinien wiedzieć, o co mi chodzi. Rozumiem też, że po pewnym czasie magia przygasa.
Strasznie chaotycznie to wszystko napisałam, więc zapytam wprost: Czy czekając na księcia na białym koniu powoli sama zaczynam nieświadomie kroczyć ku staropanieństwu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Spaczone wyobrażenie o związkach?
Moim zdaniem czekanie na magię, chemię, czy jak to inaczej nazwać
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie masz jeszcze nawet 18 lat. Naprawdę masz jeszcze sporo czasu do staropanieństwa.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lokalna gwiazda
|
Piszesz, że masz wygórowane oczekiwania, a co sama masz do zaoferowania potencjalnemu partnerowi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.