|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kochane
Juz od dawna czytam wizaz ale dopiero teraz zdecydowalam sie ze czas na zmiany, sama nie wiem jaki jestm typ urody wiem tylko ze ladnie mi w kolorach zdecydowanych. Wloski mam krotkie (bardzo podobne teraz do tych ze zdjecia) poradzcie mi co zmienic w fryzurze i jaki makijaz (kolorki) beda do mnie najlepiej pasowaly. Dodam tylko ze wloski maja naturalny kolor i nie chce ich farbowac.
Mam nadzieje ze znajdziecie dla mnie chociaz chwileczke i cos dla mnie tez wymyslicie ![]() Pozdrawiam serdecznie. P.S. Musze sobie poprawic humor i cos zmienic w wygladzie, skonczylam studia pracy szukam na razie bez rezultatow a to nieststy dosyc dołuje, a najlepsze na poprawienie nastroju sa pozytywne zmiany, na poczatku w wygladzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Kochane Wizazanki pomozcie w mojej metamorfozie
oj cos mi sie nacisnelo i za szybko wyslalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Kamito
![]() Cieszę się, ze się odezwałaś. Faktycznie dla poprawienia humorku warto czasami coś zmienić w wyglądzie. ![]() Ja osobiście widzę Cię w krótkiej, przebojowej fryzurce. Będzie świetnie pasować do Twojej budowy twarzy, mocne barwy ubrań podkreślą dodatkowo jej charakter. Odsłoń koniecznie czoło. Niech te śliczne śmiejące się oczy mają miejsce do wyeksponowania. Przy krótkich fryzurkach bardzo ważne jest perfekcyjne strzyżenie i odpowiedni środek do stylingu. Wtedy na pewno nie będziesz miała problemu z jej ułożeniem. Jeśli chodzi o kolor w makijażu, to będą Ci pasowały zarówno delikatne pastele jak i mocniejsze, nasycone barwy - zwłaszcza ust. Na dzień wybieraj może delikatniejszy makijaż oczu - szary, granat, błękit, wszelkie róże, ametyst, brązy i beże w połączeniu na przykład z zielenią. Oczy są dość głęboko osadzone, więc dobrze im zrobią perłowe cienie. A usta podkreśl kremową pomadką w kolorze herbaty, toffi, ciemnej arbuzowej czerwieni. Na wieczór spokojnie szalej z ostrzejszą czerwienią czy kolorem burgunda. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia przy szukaniu pracy ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Slicznie dziekuje za tak szybka pomoc
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.