|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() w marcu- bardzo jasnych minerałków i bb creamów + reszta wishlisty :)
NIEAKTUALNE
Jak w temacie ![]() ![]() Najpilniej szukam bardzo jasnych podkładów mineralnych w tonacji oliwkowej/żółtawej/neutralnej, z wyjątkiem EDM, najchętniej: Meow, Lily Lolo, Pixie (używam stopnia jasności 0 ) ale jestem otwarta na propozycje. Interesuje mnie najmocniejsze krycie. Podobnie z bb creamami: b. jasne, żółtawe, b. mocno kryjące- tj np Innisfree Eco natural cover 1 ![]() ale generalnie jestem otwarta na propozycje ![]() Reszta wishlisty ![]() Ubrania w rozmiarze XS/S: Chciejstwa moje: -spódnica błękitna z kokardą, na talię River island, PILNIE ![]() -sukienki Asos; -spódnica River island różowa na talię; -duże kopertówki , chętnie musztardowa; - skóra (może być eco) w kolorze jasnego brązu lub czarna; -biżuteria w kolorze złota/starego złota- motywy zwierzęce, perełki ,zegarki na łańcuszku itp w szczególności marki: Accessorize, Opia (primark); -kominy w kolorach: czerń, brąz, błękit/mięta; -długie, obcisłe marynarki: najchętniej brązowa, morelowa, ruda; -legginsy calzedonia z motywem wężowym; -torebki wszelakie, chętnie skórzane, na pewno nie materiałowe, błyszczące, kolorowe ; ) najlepiej brązowe do ręki lub listonoszki , ale z małymi rączkami; -nowy/prawie nowy portfel , ale tu będę bardzo wymagająca ![]() -nowe rajstopy we wzory (serca, gwiazdki itp); -może coś japan style, chciałabym zobaczyć jak jest z jakością tych rzeczy; -grube paski na talię; -sukienki i spódnice , tutaj rozważę każdą propozycję ; ) -krótkie ołówkowe, dopasowane spódnice; -żakiet w pepitkę; -pumpy bawełniane za kostkę (164cm mam : ) ), najlepiej w jakiś wzór ![]() -wszystko co ma ćwieki/dżety, chętnie torebki, marynarki, bluzki; A tak bardziej ogólnie to zwrócę uwagę na wszystko co : -jest w motywy zwierzęce, szczególnie jaskółki ![]() -jest w gwiazdki, chętnie apaszka; -jest w pepitkę; -jest rude, miedziane, morelowe, łososiowe, musztardowe ![]() -przypomina wężową skórę (ale to raczej tylko dodatki); -jest w panterkę, zeberkę, groszki ![]() -ma falbanki , tutaj szczególnie rzeczy z H&M'u; -duże męskie koszule z długimi rękawami ![]() ![]() Kosmetyczna wish: -Guerlain Terra Inca - puder brązujący; -Ange ou Demon le secret ;na zapas -Burberry Body Intense; -nowe pędzle EDM i PIXIE (tylko kabuki i flat top) -podkłady PIXIE cover de luxe , stopień jasności 0- neutralne i żółtawe; -dobry wydłużający tusz, tylko górna półka; -Estee Lauder Idealist; -MAC i Bobbi brown zawsze chętnie ![]() -pryzmy Givenchy; Pielęgnacja: -TBS ale tylko nowe- masła do ciała, do ust, żele, zestawy ![]() -profesjonalna pielęgnacja włosów- Loreal Prof, Tigi, Kerastase, Toni & guy, Matrix,Joico chętnie także Wella pro series;- wszystko co nawilżające, wygładzające, regenerujące ![]() -nowe kremy nawilżające i na naczynka, najlepiej apteczne; -peelingi drobnoziarniste; -maseczki nawilżające i na naczynka, najlepiej apteczne; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2012-05-21 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w marcu- bardzo jasnych minerałków i bb creamów + reszta wishlisty :)
cos u mnie za MAC czarny eyeliner w żelu, świeży, ubytek niewielki max 10%;
Poza watkiem mam jeszcze jasne podklady meow ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w marcu- bardzo jasnych minerałków i bb creamów + reszta wishlisty :)
Hopla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.