|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zerwany naskórek po depilacji woskiem
mam takie pytanko i bardzo proszę o odpowiedź..
bylam u kosmetyczki na depilacji nóg ciepłym woskiem woskiem i w wielu miejscach zerwano mi naskórek wygląda to troche jak poparzenie. czy mi to zejdzie? i w jakim mniej wiecej czasie? czy zostana blizny? czym moge to smarowac zeby przyspieszyc gojenie bardzo proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zerwany naskórek po depilacji woskiem
Po pierwsze to idź reklamować usługe, bo takie coś NIGDY nie powinno miec miejsca. Najwidoczniej na niekompetentną kosmetyczke trafiłaś.Skoro Ci skóre pozrywała to niech sama Ci doradzi.
![]() smaruj alantanem
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
eh...pamietam gdy przyszla do mnie klientka na zabieg epilacji. Jak zobaczyłam jej uda, to sie przerazilam. Okazalo sie, ze kosmetyczka nieumiejetnie zrobila depilacje woskiem i prawie, ze jej zerwała skóre z ud. Babka orzez to leczyla sie dermatologicznie, nie chodzila do pracy przez 3 tygodnie, bo nie dała rady. Teraz ma okropne, duze blizny na stałe. Klientka poszla na skarge do salonu, a oni jej powiedzieli, ze sie zdarza, i ze teraz jej moga na te blizny zrobic mikro, oczywiscie płatnie
![]() Tak mi sie to przypomnialo jakos. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-03-06 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I co dała się zbyć tym bzdurnym tłumaczeniam?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no własnie z tego co zauwazylam,była to osoba pełna spokoju, wyrozumiałosci, aczkolwiek tutaj wyrozumiałosc to zła rzecz. Powiedziala, ze nie chce mikro i poszla. Stwierdzila, ze kare mają taką, ze juz tam nie pojdzie i nie bedzie polecac nikomu ten salon.
Szczerze? Załuje, ze tak zrobila. Bo skrzywdzili trwale kobiete, która mowila, ze juz nie zalozy stroju kapielowego, a im sie upiekło ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-03-06 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście ostra lipa, bo teraz nawet nie udowoni im niczego. Inaczej można było postąpić, ale to już po ptakach...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.