moja kolezanka kłamie
nie iwem nawet czy tu moge napisac o tym,ale trudno...Mam juz dosc mojej kolezanki Kasi,caly czas wszsystko wyolbrzymia i koloruje. moi znjaomi mowia, ze nie powinnam sie z nia zadawac,ale przeciez jej nie powiem, ze wiem jaka z niej sciemniara i nie chce jej znac. otoz chodzi o to, ze ona zawsze chce byc w centrum uwagi,ostatnio robialm imprezke w domu i zaprosilam ja, ale odmowila, mowiac, ze nie ma kasy,potem powiedziala, ze idzie na inna impreze,chociaz tak naprawde na nia nie poszla. strsznie chcialam aby ze mna pojechala na mega wypasiona impreze z cyklu tomorrowland,o ktorej ona nigdy nie slyszala...wszystko jej wyjasnilami w ogole. na drugi dzien sie okazalo, ze ona powiedzial moim znajomym o tej imprezie,ze ona juz tam byl kiedys i w ogole ze w tym roku znow jedzie. kilkoroo zmoich znajomych jedzie z nia, myslac ze to jej pomysl..mam juz jej dosc caly czas tylko wymysla jakies sciemy,i wszystko co ja ja nayczylam czy pokazalam przywlaszcza sobie,ze niby to jej zasluga.....jajuz nie jade na tomorrowland.....jeszcze powie,ze mnie wziela ze soba.....ostatnio nawet poklucial sie ze znjaomymi,ktorzy byli jej najlepszymi znajomymi,caly czas o nich gadala,,,,teraz juz ich nie chce znac..a jak jej probowalam przemowic do rozsadku,ze powinna sobie z nimi wszystko wyjasnic (bo tonie pierwszy raz kiedy ma takie akcje)to jak zwykle skoczyla na mnie, ze ona ma szacunek do siebie i ze,nikogo nie bedzie przepraszac..zawsze ona jest ofiara i kazdy ma ja przeprosic....nawet nei mozna swoejj mysli wyrazic,bo prawda jest jedna..liczy sie tylko to co kasia mowi i co kasia robi,bo ona zawsze ma racje,chyba ze jestes osoba z wyzszych sfer to da sie ja lubic ale nei na dlugo..ja juz nie wiem co mam robic...mam jej dosc!!!
|