|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wysoka brunetka / prosba o wskazówki
witam drogie panie
![]() ![]() ![]() ![]() http://imageshack.us/photo/my-images...328200644.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...328200709.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...328200725.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...328202714.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...328202022.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images...1c4f67809.jpg/ Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-28 o 20:49 Powód: zalaczenie zdjec do zalacznika -regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: wysoka brunetka / prosba o wskazówki
Z cera to raczej nie pomoge,musislabys sie zapytac do forum kosmetycznego.
Ja bym chciala zobaczyc cie taka jaka jestes w naturze.Nie pisalas jaki masz z natury kolor.I zalacz wieksze zdjecie ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
z natury jestem jasna mysia szatynka raczej , brwi za bardzo nie widac ale takiego tez koloru mam wlosy, jeśli odrastaja juz mi moja naturalne to wydaje się sobie mało wyrazista dlatego ponownie farbuję , większe tzn całej sylwetki czy wiekszy rozmiar ?
![]() ![]() wooow kaska jakie ty masz piękne włosy , najbardziej mi się podobają te z pasemkami rozjaśnianymi i w brązie , do jakiej długości chcesz zapuścić ? ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
W dluzszych wlosach slicznie wygladalas.
W ciemnych tez bardzo ladnie ![]() Mialam na mysli zdjecie wieksze rozmiarowo i wlosy bez zadnych stylizacji,takie jakie masz falujace. Pomysl nad fryzura taka ktora nie musisz prostowac tylko do przeznaczonych fal.Moze sie przekonasz lub dasz sie przekonac ![]() Pusza sie bo maja za malo pielegnacji i od prostowania. ![]() Co do Moich wlosow dziekuje. ![]() Ale musze sciac je troche i wyrownac cieniowanie. Wiec dluga walka jeszcze z nimi bedzie ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:53 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
zdjęcia które dodałam za pierwszym razem są bez stylizacji wysuszone tylko suszarą ale są krótkie więc się tak nie falują, chcę zapuścić ale okres przejściowy jest najgorszy bo włosy nie chcą się same układać jeśli długość jest taka nijaka , teraz włosy mam całkiem prosto obcięte a może pocieniować całkiem i tak jak masz ty kasia w literkę v zrobic ? miałam już tak kiedyś ale chciałabym się zmienić więc może też jakieś pasemka ? a co do twoich czyli chcesz wyrównać i usunąć literkę v z plecków ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Acha,myslalam ze prostowne
![]() Zalaczam symulacje,mniej wiecej fryzur(2 pierwsze i ostanie) i kolor wlosow cieniutkie pasma z odcieni brazu i rozjasniania. Tak ,myslalam zeby wyjsc z cieniowania tak zwanego szpic.Jak mam wycieniowane to bardziej mi sie ukladaly i czesciej falowaly troche im pomagalam wydobyc ladny skret. A tak wlosy od tego czasu urosly mi dosyc sporo i wyglada nie zaciekawie. Do fryzjera wybieram sie za 2tyg,nie cale.Wiec rozmyslam jeszcze. Podobaja mi sie dlugie proste wlosy. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-29 o 15:24 ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
hehe ale trafiłaś , dokładnie o takim kolorze włosów jak ma natalia kukulska myslalam około rok temu , ale trafiłam na złego fryzjera , nie dość że wygladałam jak by mi kura nasra na głowę to jeszcze strasznie mi włosy popalił i musiałam wrócić do ciemnych brązów chociaż myśle że przy moim odcieniu cery i kolorze oczu pasowałyby takie rozjaśniane , musiałabym isć do wyprobowanego fryzjera, no ale fryzurka kukulskiej na pewno by mi nie podpasowała , za okrągłą twarz mam.
Co do twoich włosków to przy takiej długości i kolorze proste by wygladały pięknie ale z drugiej strony jeśli masz je lekko kręcone i wspomagasz to prostować też byś musiała cały czas ? szkoda je skracać .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
No wlasnie, teraz fryzjera znalezc ktory zna sie na rzeczy to naprawde cud.
Taka krotka fryzura raczej nie pasowala by Tobie i niewiem czy dobrze bys sie czula w takich krotkich.. ![]() A pierwsza fryzura czy ta ostatnia nie podoba ci sie ? Ja nie musialabym prostowac,wystarczy ze wysusze szuszarka czy wymodeluje na okraglej szczotce obrotowej,i mam proste. ![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
wszystkie mi się podobaja, na krotko tzn na boba tez juz mialam jak nizej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
nie mogę dodawac postów .... :/
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- od wczoraj probowalam tu cos napisac i nic :/ pisalam juz chyba z 4 razy ze mialam tak sciete wlosy na krotkiego boba i czulam sie ok ale chcialabym teraz zapuscic zmienic ksztalt i moze kolor, i miec takie wloski jak ty fajnie do ukladania , bo moje podatne na skret juz nie sa po takim dlugim okresie prostowania ... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
Widocznie byl problem techniczny,posty widnieja
![]() To moze lekko wycienowac ? Jesli chcesz odstawic prostownice i bardziej zadbac o skret wlosow,to musisz zmienic kosmetyki do stylizacji.Najbardziej duzo daje zel lniany i odciskanie wilgotnych wlosow w bawelniana koszule .Poczytaj sobie i popatrz na zdjecia na forum dla zakreconych. ![]() https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126 watek pielegnacyjny fal https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592027&page=167 Po za tym ja nie widze tego garbatego nosa??? Oczywiscie dam znac,ale za 2 tyg;. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-30 o 21:44 ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.