|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kolorowe legginsy
Nakupiłam rok temu na wyprzedaży legginsy. Kolorowe: jedne w panterkę, drugie jak obraz abstrakcyjny, trzecie z printem, czwarte z dużymi granatowymi kwiatami.
No i teraz myślę, że lekkomyślna byłam, bo do czego ja teraz je włożę, tym bardziej że gruszką jestem.Chyba tylko do dłuższych sweterków czy tunik. macie jakieś pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowe legginsy
mozesz je przeznaczyc jako pizame, chodzic w nich po domu zwlaszcza jak sprzatasz czy gotujesz lub na duze mrozy pod dzinsy - zawsze bedzie cieplej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Jako piżamę to niestety nie bo ja muszę spać w luźniejszych gaciach. Ale pod spodnie zimą dobra rada, tylko ja zwykle mam takie spodnie co tylko cienkie rajstopy wejdą pod spodnie. To chyba tylko po domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na siłownie
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Zawsze możesz zacząć chodzić na siłownię/biegać/uprawiać jakiś sport w domu. A jak nie, to po prostu wykorzystaj je jako odzież domową.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;53927631]Zawsze możesz zacząć chodzić na siłownię/biegać/uprawiać jakiś sport w domu. A jak nie, to po prostu wykorzystaj je jako odzież domową.[/QUOTE]
Chyba jednak jako odzież domowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A jezdzisz na rowerze? Akurat leginsy sa fajne, bo nie placza sie z lancuchem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Jak masz taki problem, ze na silownie nie, pod jeansy nie, to moze po prostu oddaj je do kontenera z odzieza? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez ewewnana Czas edycji: 2015-12-30 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Może bardziej do jednokolorowych tunik. Szczególnie jest problem z tymi najbardziej kolorowymi, bo te niebieskie w granatowe kwiaty to jeszcze ujdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Jeżeli dziewczyna jest gruszką i ma szerokie biodra, pupę oraz uda, to ja nie wróżę osiągnięcia dobrego efektu po wyjściu w legginsach na ulicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;53941063]Jeżeli dziewczyna jest gruszką i ma szerokie biodra, pupę oraz uda, to ja nie wróżę osiągnięcia dobrego efektu po wyjściu w legginsach na ulicę.[/QUOTE]
Ale do tunik mogłyby być, tam myślę. Niby jestem gruszką, ale szerokich bioder nie mam i pupy dużej też nie (niestety...). Ale mam mocne uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tunikę i legginsy to się nosiło więcej niż 5 lat temu. Nie wygląda to dobrze, nie dodaje nikomu urody, ani nie podkreśla walorów sylwetki. Szczególnie te w panterkę. Jeszcze trafisz na facebooka faszyn from Raszyn ![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-30 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53944880]Tak, zazdrosne. Też byśmy chciały takie fajowskie kolorowe legginsy.
Tunikę i legginsy to się nosiło więcej niż 5 lat temu. Nie wygląda to dobrze, nie dodaje nikomu urody, ani nie podkreśla walorów sylwetki. Szczególnie te w panterkę. Jeszcze trafisz na facebooka faszyn from Raszyn ![]() tego to bym nie chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
sorry, ale nie jestem sobie w stanie wyobrazić stylizacji z kolorowymi leginsami (panterka, serio!?), w której dobrze wyglądałaby dorosła osoba, chyba że mówimy o siłowni i typ podobnych okolicznościach.
kolorowe leginsy są dobre dla nastolatek i dziewczynek. nie dla dorosłych kobiet, które wyglądają w nich albo w stylu wspomnianego faszyn from raszyn, albo jakby nie przebrały się po siłowni. a tych, co zarzucają mi "zazdrość", uprzejmie poproszę o zdjęcie choć jednej udanej stylówy z kolorowymi leginsami - dla dorosłej pracującej kobiety na normalną codzienną okazję, np. spotkanie z przyjaciółkami w knajpie (celowo nie podnoszę poprzeczki i nie musi to być restauracja, a stylówa nie musi być ani trochę elegancka, natomiast pani nie musi wykonywać jednego z tych poważnych zawodów, w których nawet po pracy dba się o to, aby postrzegano kogoś na poziomie). (jeszcze jak wam się uda znaleźć panią-gruszkę, to już w ogóle mistrzostwo świata).
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Dokładnie chodziło mi o takie jak poniżej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dorosła osoba nie ma prawa w czymś takim wyglądać stylowo. niestety, przykro mi, one wyglądają moim zdaniem tandetnie i póki nie zobaczę nie uwierzę. tyle, że jakoś nikt z broniących kolorowych leginsów nie wyrywa się z "udanymi zestawami".
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Lubię wyzwania więc poszukałam, chociaż sama nie jestem fanką leginsów.
http://www.topinspired.com/wp-conten...2013/11/83.jpg http://www.topinspired.com/wp-conten...2013/11/63.jpg http://3.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/-iDYywnvt...0/G63A7572.jpg Zadanie zostaje zaliczone? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
ostatni link nie działa więc wrzucam zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
na 1 nic nie widać - jak pani wstanie, obawiam się, że będzie widać tylko goły tyłek.
2 stylizacja świetna dla 15 latki (a jak wspominałam dziewczynkom takie rzeczy pasują). ja jestem dorosła, mam poważną pracę i nie przystoi mi ubierać się jak nastolatce. również paski vs. panterka robią dość istotną różnicę... o 3 stylizacji powiem tylko że ta pani wygląda bardzo niekorzystnie. leginsy podkreślają chudość nóg, brak kobiecego ciała itd.
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2016-01-10 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Fajne te zestawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
klasyczny wątek z serii "chcę się ubrać w byle co, i wiem, że będę wyglądać byle jak ale na wszelki wypadek poszukam poklasku"
droga autorko - jak chcesz to sobie noś te legginsy, no przecież Ci nikt nie zabroni ale powiedzmy sobie szczerze te wzory to są jak z ruskiego bazaru i nic tego faktu nie zmieni legginsy to nie spodnie, nie ma tu o czym dyskutować do sukienki się nie nadają bo to nie rajstopy, do topu się nie nadają bo to nie spodnie a tuniki? no cóż, ja uważam, że to ciuch wyglądający zawsze jak kiecka podkradziona młodszej siostrze ja bym w nich nawet na siłownię nie wyszła ale przecież Ci nie zabronię iść w nich do restauracji jak Ci się zachce
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Tylko zapytałam. Owszem będę w nich chodzić po domu. Temat uważam za zakończony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.