grzywka - tak czy nie? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-02-29, 18:53   #1
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 422

grzywka - tak czy nie?

Noszê siê z zamiarem zrobienia sobie grzywki. Zaobserwowa³am na przyk³adzie aktorki (?) w za³±czniku, ¿e w jej przypadku fryzura z ostatniego zdjêcia podzia³a³a najbardziej na jej korzy¶æ - odnosze wra¿enie, ¿e grzywka wychodz±ca ze ¶rodka g³owy, niezbyt d³uga jako¶ wyd³u¿³a jej buziê - macie te¿ takie wra¿enie, czy to ju¿ moja wyobra¼nia p³ata figle?
Mam w³osy do ramion z tendencj± do przyklapu, przedzia³ek z boku i jak mi siê tak ta fryzura przyklapnie, to w górnej jej czê¶ci jest do¶æ "³yso" nic siê nie dzieje i twarz wydaje siê pe³niejsza. Pomy¶la³am, ¿e taka grzywka by³aby dobrym sposobem na "zaaran¿owanie" górnej czê¶ci g³owy...
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-02-29, 22:05   #2
arachnea
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 677
Dot.: grzywka - tak czy nie?

³oooo, ale piêkna jest ta dziewczyna, bardzo lubiê taki typ urody

a co do fryzury próbuj! Tylko we¼ pod uwagê, ¿e Twoje w³osy mog± mieeæ inn± grubo¶æ, porowato¶æ ni¿ tej aktorki, wiêc to mo¿e mieæ wp³yw na po¼niejsze uk³adanie. Nie raz sz³am do fryzjera ze zdjêciem z neta jakiej¶ fajnej grzywki, która na moich przecienkich w³osach po prostu siê nie uk³ada³a i zwyczajnie rozsypywa³a na boki
w³a¶nie zauwa¿y³am, ¿e masz w avatarze modelkê z grzywk± moich marzeñ, która jest niewykonalna na moich k³akach

Edytowane przez arachnea
Czas edycji: 2012-02-29 o 22:07
arachnea jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:31   #3
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 422

Arachnea, dziêkuje za odpowied¼. Oj ja wiem, ¿e zdjêcie zdjêciem, a w³osy sobie - na w³asnym przyk³adzie

Chodzi mi o to, ¿e grzywki zwykle skracaj± twarz - w za³±czniku ta sama aktorka z inn± fryzur± z grzywk±. Zw³aszcza te równo obciête, natomiast wydaje mi siê, ¿e taka nieco wycieniowana grzywka wychodz±ca z czubka g³owy jako¶ j± wyd³u¿a i odwraca uwagê od pe³niejszych policzków. Mam racjê?
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-03-02, 14:34   #4
tosiajola
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 573

Hmm...mam okr±g³o-owaln± twarz, bardzo drobn± i mia³am kiedy¶ tak± grzywkê i wygl±da³am ok, wydaje mi siê ¿e twarz stala siê bardziej podluzna. Nie pamiêtam dokladnie, bo to by³o do¶æ dawno, ale jak widzê na ró¿nych zdjêciach takie grzywki to rzeczywi¶cie widaæ taki efekt .

Hermann Hesse

tosiajola jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.