|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 422
|
grzywka - tak czy nie?
Noszê siê z zamiarem zrobienia sobie grzywki. Zaobserwowa³am na przyk³adzie aktorki (?) w za³±czniku, ¿e w jej przypadku fryzura z ostatniego zdjêcia podzia³a³a najbardziej na jej korzy¶æ - odnosze wra¿enie, ¿e grzywka wychodz±ca ze ¶rodka g³owy, niezbyt d³uga jako¶ wyd³u¿³a jej buziê - macie te¿ takie wra¿enie, czy to ju¿ moja wyobra¼nia p³ata figle?
Mam w³osy do ramion z tendencj± do przyklapu, przedzia³ek z boku i jak mi siê tak ta fryzura przyklapnie, to w górnej jej czê¶ci jest do¶æ "³yso" nic siê nie dzieje i twarz wydaje siê pe³niejsza. Pomy¶la³am, ¿e taka grzywka by³aby dobrym sposobem na "zaaran¿owanie" górnej czê¶ci g³owy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
Dot.: grzywka - tak czy nie?
³oooo, ale piêkna jest ta dziewczyna, bardzo lubiê taki typ urody
![]() a co do fryzury próbuj! Tylko we¼ pod uwagê, ¿e Twoje w³osy mog± mieeæ inn± grubo¶æ, porowato¶æ ni¿ tej aktorki, wiêc to mo¿e mieæ wp³yw na po¼niejsze uk³adanie. Nie raz sz³am do fryzjera ze zdjêciem z neta jakiej¶ fajnej grzywki, która na moich przecienkich w³osach po prostu siê nie uk³ada³a i zwyczajnie rozsypywa³a na boki ![]() w³a¶nie zauwa¿y³am, ¿e masz w avatarze modelkê z grzywk± moich marzeñ, która jest niewykonalna na moich k³akach ![]() ![]() Edytowane przez arachnea Czas edycji: 2012-02-29 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 422
|
Arachnea, dziêkuje za odpowied¼. Oj ja wiem, ¿e zdjêcie zdjêciem, a w³osy sobie - na w³asnym przyk³adzie
![]() Chodzi mi o to, ¿e grzywki zwykle skracaj± twarz - w za³±czniku ta sama aktorka z inn± fryzur± z grzywk±. Zw³aszcza te równo obciête, natomiast wydaje mi siê, ¿e taka nieco wycieniowana grzywka wychodz±ca z czubka g³owy jako¶ j± wyd³u¿a i odwraca uwagê od pe³niejszych policzków. Mam racjê? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 573
|
Hmm...mam okr±g³o-owaln± twarz, bardzo drobn± i mia³am kiedy¶ tak± grzywkê i wygl±da³am ok, wydaje mi siê ¿e twarz stala siê bardziej podluzna. Nie pamiêtam dokladnie, bo to by³o do¶æ dawno, ale jak widzê na ró¿nych zdjêciach takie grzywki to rzeczywi¶cie widaæ taki efekt
![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.