|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bielizna bezszwowa
Czy któraś z Was miała styczność z bielizną bezszwową? Zastanawiam się nad jej kupnem, ale wcześniej wolałabym zasięgnąć opinii
![]() Jakie sa mniej wiecej ceny? mam nadzieję, że można ją też dostać w zwykłych sklepach trochę taniej, bo np.30-40 zl (i wiecej) za majtki to troche sporo jak dla mnie ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bielizna bezszwowa
Mam jedne stringi bezszwowe i są to najbardziej niewygodne majtki jakie mam.... Może są rozmiar za małe, nie wiem... Kosztowały w zwykłym bieliżnianym ok 15 zł. Mam też bezszwowe bokserki i te z kolei są najwygodniejszymi majtkami jakie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja niedawno zakupiłam sobie w H&M- ie bieliznę bezszwową - biustonosz i figi, gdyż potrzebowałam do dość przylegającej sukienki i muszę przyznać, że jest bardzo fajna
![]() za biustonosz zapłaciłam 59,90, a za figi 24,90 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ja mam biustonosz i jest naprawde super ale kupilam go sobie w anglii za funtow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam figi bezszwowe i naprawde sa bardzo wygodne
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
La Senza ma duzy wybor bielizny laserowej... mozna smigac w czym sie chce i nie widac odznaczajacych sie majtek
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
To zeby bielizna byla wygodna jest dla mnie bardzo wazne
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja mam super stanik bezszwowy z HM dałam 50 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś takiego
http://www.twenga.pl/oferta/58760/72...443400163.html Takie majtki ma tez w swojej ofercie Triumph ![]() Zastanawiam się czy są wygodne, bo sa z takiego dziwnego materiału... Nie wiem czy z tego powodu brac rozmiar taki jak zawsze biore czy moze inny? I jeszcze apropo rozmiarow:co znaczy np.rozmiar 75,80 itd? Nie jest to chyba obwod talii skoro wyraznie widze, ze majtki maja krój sięgajacy do bioder? Zwykle spotykam sie z rozmiarówka S,M,L itd dlatego nie wiem co taki rozmiar cyfrowy oznacza ![]()
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Od wielu lat kupuje tam przez internet majtki bezszwowe, są rewelacyjne bardzo wygodne i trwałe, bo to jest polski producent i jakość jest rewelacyjna. Mają tez rozsądne ceny naprawdę i czesto jakies kody rabatowe na Fb. Co do widocznosci - te bielizne widac pod ubraniem, bezszwowa znaczny bez bocznych szwów z tego co mi babeczka ze sprzedaży od nich tłumaczyła, natomiast bielizna niewidoczna pod ubraniem oni nazywaja laserowa i u gattty tez tak jest z tego co widziałam, ale oni mają zabójcze ceny ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2020-02-10 o 08:46 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.