|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Festiwal piosenki na dzień wiosny - co zaśpiewać?
W szkole organizujemy festiwal piosenki, chciałam się zgłosić, a tak się okazało, że to moja klasa organizuje i... zostałam prowadzącą festiwalu
![]() Wymyśliłam więc, że na rozgrzanie publiczności mogłabym jako pierwsza zaśpiewać piosenkę - tylko tu się pojawia problem - jaką? ![]() Moje dwie popisówki to: Nightwish - Over The Hills And Far Away oraz The Cranberries - Zombie chociaż stwierdziłam, że tej pierwszej nikt nie zna, a ta druga niedawno została niezbyt ciekawie scoverowana i też można by jej nie znać... poza tym obie jakoś zbyt mało dynamiczne mi sie wydają na dzień wiosny ![]() szukam więc czegoś ostrego, rockowego i znanego ![]() mam pustkę w głowie i nic mi na myśl nie przychodzi.. dodam tylko, że piosenka będzie śpiewana z podkładem (to już sama znajdę, potrzebuję tytułów ![]() p.s. jestem altem i nie śpiewam głosem klasycznym jak jest w refrenie Over The Hills And Far Away ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Evil olivE
|
Dot.: Festiwal piosenki na dzień wiosny - co zaśpiewać?
Fajne macie klimaty jak na wiosnę.
![]() Mogę ewentualnie polecić coś z nowej płyty My Chemical Romance. Z mniej znanych zespołów może Skid Row. Maja fajne kawałki.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz to bardziej death metal u mnie, ale zaśpiewać coś wypada i szukam raczej czegoś starego i znanego, myślałam też o Joan Jett - Bad Reputation ale nie wiem czy wyrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dobra, jak nic lepszego nie znajdę to się tego nauczę - tymczasem jak macie jakieś propozycje to piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.