|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
She Wood Dsquared EDP, Prada Infusion D'Iris
Witam, mam do wymiany powyższe zapachy - She Wood, oraz Pradę, oba EDP, oba w pojemności 100ml (zużycie obu 1/4 flakonika), w zamian za któryś z poniższych:
-Victor&Rolf, Flowerbomb EDP -YSL, Elle - Donna Karan, Black Cashmere - Versace, Versense - Etro, Etra * Męskie: - Carolina Herrera, 212 Men - Givenchy, Very Irresistible - Davidoff, Good Life Zapraszam do wymiany Rosa Porta Edytowane przez Rosa Porta Czas edycji: 2009-10-16 o 10:22 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: She Wood Dsquared EDP, Prada Infusion D'Iris
witaj, za she wood mogłabym zaproponować - gucci envy me 2 90ml/100ml, marc jacobs cucumber 300ml, my givenchy dream 40ml/50ml, duża odlewka do 100ml fragonard belle de nuit. Zjarzyj proszę do mojego wątku, oddam wiele
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, nic mi nie podchodzi z Twoich propozycji,
szukam dokładnie tych zapachów, które wymieniłam. Pozdrawiam ciepluchno, Porta |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Alpha - dziękuję za propozycje, nie znalazłam nic dla siebie na razie.
pozdrawiam Rosa ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Hatha, masz nadal Etro?.... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem czy wątek nadal aktualny...
Interesuje mnie She Wood, pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Tak, aktualne! Nadal mam chęć zamienić she wood. Zostala dokladnie polowa flakonu 100 ml. EDP.
Co w zamian proponujesz? |
|
|
|
|
#10 |
|
perfumove love
|
Mam, ale w grę wchodziłaby jedynie odlewka
Całej mej flaszki nie chcę oddawać. Zajrzyj do mojego wątku, może tym razem coś dla siebie znajdziesz?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
jak aktualne to ja po dsquared?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

Całej mej flaszki nie chcę oddawać. Zajrzyj do mojego wątku, może tym razem coś dla siebie znajdziesz?