Ona go wykorzystuje i ośmiesza,co mam zrobić? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-16, 20:27   #1
setsumi
Przyczajenie

Ona go wykorzystuje i ośmiesza,co mam zrobić?

jakiś czas temu przypadkiem trafiłam na ten wątek:

http://forum.gazeta.pl/forum/w,1182,...frajerem_.html

w skrócie dziewczyna chwali się, że jest dla kasy z facetem którego nienawidzi, wyśmiewa się z niego a on myśli że znalazł miłość życia.

Długo nie musiałam się zastanawiać,bo chyba znam tego kolesia,ma na imię Przemek i chodził ze mną do liceum,kontaktu ze sobą raczej nie utrzymujemy ani specjalnej zażyłości między nami nie było,ale tak szczerze mówiąc smutno mi się zrobiło jak to przeczytałam.
Chłopak naprawdę wiele przeszedł,może i był trochę dziwny,ale zawsze miły,sympatyczny i kulturalny.

No wszystko jedno,poprostu aż mnie ścisło jak to przeczytałam

Nie mam z nim kontaktu,ale mieszkamy kilka kilometrów od siebie,właściwie pracuję w jego mieście.
Nie chcę się nikomu mieszać do życia,wtrącać w czyjeś sprawy,poprostu bardzo mnie to poruszyło,nie wiem czy mam dać mu jakoś znać o tym z kim żyje,czy w ogóle odpuścić, bo przecież każdy ma swoje życie?

Z jednej strony chciałabym do niego napisać,żeby wyjaśnił sprawę,a z drugiej głupio mi,przecież znamy się tylko z liceum. Nie wiem co robić.

Może jest tu ktoś z Bytomia?
setsumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 20:29   #2
mm444
Władca Wizażu

Dot.: Ona go wykorzystuje i ośmiesza,co mam zrobić?

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 20:33   #3
setsumi
Przyczajenie

tak,opis się zgadza jestem tego pewna,ale nie mam z nim żadnego kontaktu,wiem jedynie że chyba ma jeszcze konto na nk,z kolei ja nie mam nk;/
Stary 2012-03-16, 20:39   #4
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też o tym pomyślałam. Zawsze przecież możesz to zrobić anonimowo, prawda?

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 20:49   #5
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-03-16, 21:28   #6
Joline
BAN stały

Skąd biorą się tacy ludzie ?!

Ja nie wiem czy potrafiłabym pokazać komuś takiego linka...
Oczywiście, że powinien znać prawdę, ale nie chcę nawet myśleć o tym jak on by się czuł czytając to, nie mogę sobie tego nawet wyobrazić.

Skąd u niektórych ludzi tyle zła ?
Jak można być tak perfidnym i jeszcze się tym chełpić ?
Z drugiej strony, jestem pewna, że ta dziewczyna jeszcze nie raz w życiu zapłaci, bo wszystko do nas wraca i to ze zwiększoną siłą....

Biedny chłopak..
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 21:32   #7
rycyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Jeżeli niczego nie podejrzewał to będzie to dla niego duży szok. Po tym co przeszedł, żeby sobie tylko poradził z tym psychicznie...
rycyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 21:37   #8
maryanna3
Zakorzenienie

Co za głupia p.ipa. Albo to wszystko znów jakieś międzyforumowe prowokacje.
A jak nie to ciężka sprawa. Wysłać mu linka, czy nie wysłać. Czytając to może się podłamać i to mocno, nie czytając nie dowie się jaką to pannę ma u boku. Wysłałabym chyba, a maila pewnie ma jakiegoś pracowego czy coś w tym rodzaju jeśli nie masz ani nr, ani maila prywatnego itp.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 21:48   #9
chooco92
Raczkowanie

GG do chooco92

Podeślij anonimowo link (mailem, na gadu,sms?). Jeśli to o niego chodzi, to może przynajmniej chłopak przejrzy na oczy i ułoży sobie życie z kimś innym

Narysujesz?
Zapytasz?
chooco92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 21:52   #10
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-03-16, 22:08   #11
setsumi
Przyczajenie

szukałam jego służbowego maila,ale niestety nic nie znalazłam;/
chyba jedynym wyjściem jest wysłanie mu linka z jakiegoś fikcyjnego konta na nk;/ tyle że to jego konto na nk też na opuszczone wygląda.
sama nie wiem,strasznie mnie to ruszyło,żal mi go i nie wiem jak on by na to zareagował,tyle przeszedł i na głupią ...... trafił;/
najlepsze jest to że on z wyglądu wcale nie był taki najgorszy,pamiętam był bardzo wysoki,najwyższy w szkole
tej agnieszki nie znam,nie wiedziałam nawet że kogoś ma to chyba długo ze sobą na szczęście nie są
Stary 2012-03-16, 22:14   #12
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Jakoś nie wierzę w ani słowo z linkowanego postu. Nie widzę sensu w pisaniu czegoś takiego, dla mnie to zwykła laska (a może i facet), która sobie trolluje i ma uciechę. Sorry, ale tego nie traktuję serio.
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 22:26   #13
lilkana
Zakorzenienie

Wiesz co pytasz czy ktoś jest z Bytomia , ja jestem z Chorzowa ,ale to nic nie zmienia. Dziwne jest dla mnie to ,że ta laska tak piszę ,sądzę ,że może napisał to ktoś kto o tego faceta , bądź dziewczynę jest zazdrosny i piszę tak żeby ich skłócić nie pomyślałaś o tym ??? Ja taka nie jestem , ale sądzę,że jeśli ktoś taki jest to się tym nie chwali bo po co???

Edytowane przez lilkana
Czas edycji: 2012-03-16 o 22:28
lilkana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 22:30   #14
pandulek
Zadomowienie

A może to wcale nie Jego dziewczyna jest autorem tego wątku na gazecie tylko jakaś inna zazdrosna laska, która chce im namieszać?
pandulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 22:32   #15
setsumi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Jakoś nie wierzę w ani słowo z linkowanego postu. Nie widzę sensu w pisaniu czegoś takiego, dla mnie to zwykła laska (a może i facet), która sobie trolluje i ma uciechę. Sorry, ale tego nie traktuję serio.

tylko,że ja jestem pewna,że wiem o kogo chodzi i że taki ktoś istnieje;/ opis się zgadza i nie może tu być mowy o pomyłce,chyba że chłopak ma sobowtóra;/
wiek się zgadza,imię się zgadza,pierwsza litera nazwiska,miejscowość,miej sce pracy i z tą białaczką też się zgadza;/
na bank znam go chodziliśmy 4 lata do tej samej klasy;/

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez pandulek Pokaż wiadomość
A może to wcale nie Jego dziewczyna jest autorem tego wątku na gazecie tylko jakaś inna zazdrosna laska, która chce im namieszać?

nie wiem,nie mam pojęcia,nie wykluczam tego dlatego się też trochę powstrzymuje przed wysłaniem mu tego,ale tam pisali też ludzie którzy znają Przemka i tą dziewczynę i ich jej zachowanie nie dziwi i są pewni że to ona pisała,
ja nie wiem,nie znam jej nawet,nigdy na oczy nie widziałam;/
Stary 2012-03-16, 22:36   #16
pandulek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilkana Pokaż wiadomość
Wiesz co pytasz czy ktoś jest z Bytomia , ja jestem z Chorzowa ,ale to nic nie zmienia. Dziwne jest dla mnie to ,że ta laska tak piszę ,sądzę ,że może napisał to ktoś kto o tego faceta , bądź dziewczynę jest zazdrosny i piszę tak żeby ich skłócić nie pomyślałaś o tym ??? Ja taka nie jestem , ale sądzę,że jeśli ktoś taki jest to się tym nie chwali bo po co???
dokładnie o tym samym pomyślałam

Poza tym wątek dla mnie nieco dziwny. Po co podajesz linka do tego wpisu i pytasz czy ktoś jest z Bytomia? Sorry może się mylę, ale jak dla mnie robisz aferę i niepotrzebnie rozdmuchujesz sprawę. Może zależy Ci żeby jak najwięcej osób to zobaczyło?

Jeżeli faktycznie jest jak piszesz i chcesz pomóc kolesiowi trzeba było przedstawić sytuację i zapytać o radę, ale bez podawania takich szczegółów. Po co ten link żeby wszyscy wiedzieli, że chodzi o kolesia w okularach, który mieszka w Bytomiu, pracuje w salonie Siemens i przeszedł ciężką chorobę? Jeszcze tylko nazwiska tego Pana brakuje

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez setsumi Pokaż wiadomość
tam pisali też ludzie którzy znają Przemka i tą dziewczynę i ich jej zachowanie nie dziwi i są pewni że to ona pisała,
o już nawet imię znamy
Stary 2012-03-16, 22:40   #17
setsumi
Przyczajenie

Cytat:
dokładnie o tym samym pomyślałam

Poza tym wątek dla mnie nieco dziwny. Po co podajesz linka do tego wpisu i pytasz czy ktoś jest z Bytomia? Sorry może się mylę, ale jak dla mnie robisz aferę i niepotrzebnie rozdmuchujesz sprawę. Może zależy Ci żeby jak najwięcej osób to zobaczyło?

Jeżeli faktycznie jest jak piszesz i chcesz pomóc kolesiowi trzeba było przedstawić sytuację i zapytać o radę, ale bez podawania takich szczegółów. Po co ten link żeby wszyscy wiedzieli, że chodzi o kolesia w okularach, który mieszka w Bytomiu, pracuje w salonie Siemens i przeszedł ciężką chorobę? Jeszcze tylko nazwiska tego Pana brakuje

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

o już nawet imię znamy

nie chciało mi się rozpisywać to zacytowałam, ja tamto forum jest publiczne i każdy sobie może na nie wejść,pytałam czy jest ktoś z Bytomia, bo może jest tu ktoś kto go zna bliżej.
Stary 2012-03-16, 22:46   #18
lilkana
Zakorzenienie

Kurcze zgadzam się z poprzedniczkami grubymi nićmi to szyte.
Stary 2012-03-16, 22:47   #19
pandulek
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem,nie mam pojęcia,nie wykluczam tego dlatego się też trochę powstrzymuje przed wysłaniem mu tego,ale tam pisali też ludzie którzy znają Przemka i tą dziewczynę i ich jej zachowanie nie dziwi i są pewni że to ona pisała,
jaaaaasne, ogólnie to żal mi i tego chłopaka i Jego dziewczyny i osoby, która to pisała.
Chłopaka i Jego dziewczyny- wiadomo z jakiego powodu.
Osoby, która to pisała- nawet nie chcę myśleć jak musi być zdesperowana skoro posuwa się do czegoś takiego.

A tymi ludźmi co tam tak pisali że niby ich znają to się za bardzo nie kieruj "Ci ludzie " to zapewne nikt inny jak autor ( choć bardziej skłaniałabym się do autorki) tego przedstawienia

A tak jeszcze odnośnie Twojego pytania czy wysłać- mam nadzieję, że ktoś z ich znajomych już to zobaczył i im to wysłał, a oni zgłosili to na policję ;]

a tak na marginesie- najbardziej rozbrajają mnie na tamtym wątku posty niejakiej życzliwej zresztą nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że ona i ta cała silesianka (niby dziewczyna tego chłopaka) to jedna i ta sama osoba...mało tego nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że silesianka, życzliwa i TY AUTORKO to ta sama osoba jeżeli się mylę to przepraszam, ale jeżeli mam rację to poważnie się dziewczyno zastanów co robisz.

Edytowane przez pandulek
Czas edycji: 2012-03-16 o 23:05

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 23:01   #20
lilkana
Zakorzenienie

będę zupełnie szczera zastanawiasz mnie Ty droga autorko i tyle w tym wątku co do tego tematu.
Stary 2012-03-16, 23:04   #21
pandulek
Zadomowienie

Cytat:
będę zupełnie szczera zastanawiasz mnie Ty droga autorko i tyle w tym wątku co do tego tematu.

no i oczywiście Autorka zniknęła a taka przejęta była i tak chciała pomóc ;]

Edytowane przez pandulek
Czas edycji: 2012-03-16 o 23:11
Stary 2012-03-16, 23:15   #22
dzustam
Zakorzenienie

Tamten wpis jest beznadziejnie napisany, w sposób trollowy. Może rzeczywiście dziewczyna jest głupia i ma tupet, żeby wypisywać takie rzeczy w miejscu publicznym...

A może to ktoś, kto chce temu chłopakowi dopiec. Lub tej dziewczynie.

Gdyby dziewczyna się zapierała, że to jednak nie ona wypisywała te rzeczy, to zawsze może udać się na policję, powiedzieć, że ktoś jej perfidnie życie zepsuł i przy dobrym obrocie sprawy policja ustali z jakiego komputera/IP był wysłany ten post.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 23:15   #23
lilkana
Zakorzenienie

Cytat:

no i oczywiście Autorka zniknęła a taka przejęta była i tak chciała pomóc ;]
ah te podłe trolle :P, ale swoją drogą ohydne to na maxa i dziecinne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 23:25   #24
setsumi
Przyczajenie

Cytat:

dziwisz mi się że założyłam ten temat? byłam w szoku,może faktycznie tamten wątek to zazdrosna znajoma,znajomy,może tamta dziewczyna to pisała,może komuś się nudziło,tego nie wiem,wiem,że człowiek o którym mowa w tamtym temacie istnieje,chyba,że to jakiś niesamowity zbieg okoliczności,ale chyba faktycznie nie moje życie nie moja sprawa,nie napiszę do niego;/
Stary 2012-03-16, 23:28   #25
setsumi
Przyczajenie

Cytat:
ah te podłe trolle :P, ale swoją drogą ohydne to na maxa i dziecinne
nie uciekłam tylko moderator coś śpi z zamieszczaniem moich postów;/
Stary 2012-03-16, 23:53   #26
lilkana
Zakorzenienie

no i ja się mu nie dziwę
Stary 2012-03-17, 01:28   #27
Candy_lips
Zakorzenienie

W sytuacji gdyby to była pewna sprawa, to bym pewnie napisała albo powiedziała chłopakowi.
Ale tak, moim zdaniem lepiej sobie odpuść. Może to być ktoś kto chce namieszać w ich życiu. Lepiej odpuścić-moim zdaniem.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 16:37   #28
pandulek
Zadomowienie

Cytat:
nie chciało mi się rozpisywać to zacytowałam, ja tamto forum jest publiczne i każdy sobie może na nie wejść,pytałam czy jest ktoś z Bytomia, bo może jest tu ktoś kto go zna bliżej.
Oczywiście, zwłaszcza, że dbasz o to aby jak najwięcej osób to zobaczyło

Weź Ty dziewczyno znajomych popytaj, w końcu ponoć chodziłaś z chłopakiem do tej samej szkoły, a poza tym niby mieszkasz kilka km od Niego... nie no lepiej załatwić to przez wizaż bo może któraś wizażanka go zna
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości