![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC makijaż&perfumy&biochemia &ubrania&bielizna&buty
nieaktualne
![]() ![]() Benefit Posietint Lioele [tint, pomadki, róż] Caudalie beauty elixir Estee Lauder Illuminating Powder Gelée, cienie Gelée Powder EyeShadow Revlon Colorburst Lip Butter Revlon Colorstay Ultimate Liquid pomadka Korres [tusz do rzęs, perfumy] Bobbi Brown [cienie metaliczne i shimmer wash] Mac [zalotka, wosk do brwi, kredka do brwi] Phenome, Pai, Frigde, Weleda, Dr. Hauschka, Suki, Living Nature [wszystkie kosmetyki] Khadi [szampony, żele pod prysznic, hena cassia] hydrolaty [różany, neroli, lipowy, geranium] glinka Ghassoul zapachy niszowe: Etro, Honore des pres, Francis Kurkdjian, L’Artisan Parfumeur i inne miniatury zapachów [m.in. Kenzo Summer (listek)] biżuteria srebrna i złota apart yes kruk zniżki do sklepów nowe ubrania rozm.34 z Simple, Solar, Massimo Dutti, PennyBlack wymienię się właściwie tylko na w/w rzeczy, ponieważ nie potrzebuję niczego innego ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ~~ nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach ~~ proszę czytać opisy ~~ ~~ wymienione rzeczy kasuję by nie zaśmiecały wątku ~~ MAKIJAŻ Suki Color Suki Tinted Active Moisturiser podkład organiczny polecany przez Lisę Eldridge nowy, tylko wypróbowany, dla mnie za ciemny [kolor natural 40ml] niedostępny w Polsce, kosztował 36 £ Ingredients: Purified water, organic sunflower seed oil, beeswax, organic grape seed oil, organic jojoba seed oil, hazelnut oil, borage oil, cetearyl alcohol, shea butter, standardized willow bark extract, organic food-grade non-gmo lecithin, vitamin and retinol liposomes, sodium borate, organic rose extract in food-grade ethyl alcohol, organic food-grade acacia catechu gum, organic food-grade xanthan gum, fragrance (made only from pure, steam-distilled essential oils) [may contain: titanium dioxide, iron oxides] MAC 4 cienie + paleta cienie: blanc type (depot), copperplate A90, crystal A31, juxt A69 [różny stopień zużycia widoczny na zdjęciach, juxt użyty 1 raz] paleta ma lekkie porysowania powierzchni, poza tym jest w stanie bardzo dobrym, mam do niej kartonik podobnie jak do cieni MAC 3 puste opakowania po cieniach + 1 po szmince [można wymienić w salonach Mac na nową pomadkę za 6 szt.] Jane Iredale Eye Gloss Jane Iredale to amerykańska marka kosmetyków mineralnych, oferują kosmetyki do "makijażu leczniczego" te produkty są genialne ![]() 3 śliczne kolory: peach silk,mauve silk, champagne silk cienie są trwałe i mają nawilżającą formułę [użyte kilka razy, wartość 1 cienia to 70 zł] mam więcej odcieni, te oddaje bo chyba nigdy ich nie zużyje Jane Iredale Liquid Minerals płynne minerały-podkład odcień: warm silk zostało ok. 1/2 opakowania kosztował 38£ używam jednak jaśniejszego odcienia L'oreal pomadka Caresse kolor Innocent pink zostało ok.90% Lily Lolo 2 cienie greyzie daze [nowy] Lily lolo 4 sample róży Korres biała kredka [zostało ok.3/4 długości] Lumiere cień cappucino [nowy] Make Up For Ever Aqua Eyes 1L black sheen kredka zużycie ok. 10% PAZNOKCIE Manoa Crystal by Tana mini zestaw do manicure japońskiego zawiera polerkę z irchy i puder [ użyty 1 raz dla wypróbowania, zużycie pudru znikome] kupiony za 15£ czyli ok 75 zł wymienię chętnie na coś z mojej wishlisty Inglot lakier 862 Phenome tonik odświeżający ok. 1/2 opakowania z wymiany [mi niestety nie odpowiada] PERFUMY PRÓBKI ZAPACHÓW NISZOWYCH HONORÉ DES PRÉS Honoré’s Trip EDT ANNICK GOUTAL Le Mimosa EDT ANNICK GOUTAL Songes SERGE LUTENS Feminite du bois SERGE LUTENS Fleur de Oranger poza tym miniatura Kenzo Flower NEOM Luxury Organics Tranquillity Organic Pillow Mist 50 ml nowa mgiełka z olejkami eterycznymi z lawendy, bazylii i jaśminu [minus 2 psiki] OTC Nicorette 2 mg freshmint 2 opakowania po 30 sztuk [ nowe, nieotwierane] Kupione w Norwegii.Ulotka w języku norweskim. Data ważności: do końca 04.2013 PS. to nie ja byłam palaczem, kupione dla kogoś bliskiego Floragynprobiotyk dopochwowy 6 globulek nowy, nieotwierany data ważności 03/2013 można przechowywać w temp. pokojowej KSIĄŻKI Beata Pawlikowska "W dżungli życia" klik czytana 1 raz, stan idealny Dasa Drndic "Sonnenschein" klik nowa, powieść dokumentalna po polsku ![]() Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-07-26 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC makijaż&perfumy&biochemia &ubrania&bielizna&buty
UBRANIA&BIELIZNA&BUTY
niektóre mogą zniknąć, bo wystawiam je również gdzieś indziej wstawiam do kosmetycznego ponieważ w zamian poszukuje rzeczy z mojej wishlisty bony rabatowe do sklepu Intimissimi na 40 zł można nimi zapłacić do 20% ceny zakupu ważne do 07.07.2012 gorset Fauve Carlotta nowy, kosztował £189 czyli ok. 1000zł spodnie Levis rozm. 27/32 kosztowały 270 zł, założone kilka razy Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-06-10 o 01:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ubrania&bielizna&buty
sukienka Mango aksamitna czarna rozm. S sukienka Solar wełna z kaszmirem rozm. xs żakiet Mango rozm.S golf Zara z perłowymi guziczkami rozm. S buty Ecco rozm. 38 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-06-06 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
buty sportowe Ecco rozm.38
dł. wkładki 24,5-25 cm wkładki wymienne, można dokupić nowe buty były noszone kilka razy stan bardzo dobry balerinki Kazar na małym koturnie rozm.38 dł. wkładki 24,5-25 cm buty były noszone kilka razy stan bardzo dobry Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-07-01 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wybacz za zwłokę z odpowiedzią co do tych cieni, tak rozmyślam, czy potrzebuję kolejnych
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Floragyn
probiotyk dopochwowy coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałabyś się rozstać z tym zielonym cieniem Mac z paletki (interesuje mnie tylko ten kolor)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Za podkład niestety nic nie widzę;
Przyjęłabym: BUpeeling enzymatyczny olej z linianki siewnej 30 ml ekstrakt wzmacniający włosy ekstrakt do cery naczynkowej ekstrakt z lukrecji żel odżywczy hialuronowy BU ok. 25 ml/60ml żel kwiatowy hialuronowy BU ok. 50 ml/60 ml kwasy wieloowocowe ecospa ok. 1/4 z 30 ml olej z nasion baobabu ZSK macerat z nagietka LUMIERE sample w woreczkach strunowych Light Golden Cashmere - Light Golden VV - Light Medium Cool Cashmere - Light Medium Beige FF Oddałabym Ci krem do golenia;ok. połowy (nietykane pół) maski oczyszczającej Phenome; tylko nie w oryginalnym słoju, bo on waży z pół tony) i odleweczki toniku i peelingu enzymatycznego. Napisz szczerze, czy tak Ci pasuje, bo ja przyznam, że nie posprawdzałam dokładnie cen, nie mam głowy do tego, tylko tak na oko proponuję coś, co wydaje mi się być uczciwą propozycją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
są identyczne z tego, co mi się wydaje, ale ogólnie cyknę foty, bo nie są w kartonikach (zajmowały mi miejsce przy transporcie) i np. różowy satynowy woreczek ma lekkie zaciągnięcie. Ale nie wiem czy będę w stanie zrobić te zdjęcia w ten weekend. I nie wiem jak wycenic, ja płaciłam jakoś 150zł za kubeczek, no ale nie będę wymagać dokładnego przelicznika przecież
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
mini zestaw do manicure japońskiego
![]() |
#14 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
To musimy się przeorganizować: mogę oddać Ci krem; pół toniku i kredkę (maskę przyobiecałam już innej osobie spoza targowiska, coś mi się pokręciło, że Ty chciałaś tą oczyszczającą do włosów
![]() Także musiałabym z części zrezygnować: napiszę Ci w na czym mi najbardziej zależy: ekstrakt z lukrecji kwasy wieloowocowe ecospa olej z nasion baobabu ZSK olej z linianki siewnej macerat z nagietka ekstrakt wzmacniający włosy ekstrakt do cery naczynkowej na końcu żele:żel odżywczy hialuronowy BU ok. 25 ml/60ml żel kwiatowy hialuronowy BU ok. 50 ml/60 ml; peeling i sample Lumiere |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
za sorbet wziełabym peeling enzymatyczny, ale podoba mi się u Ciebie Mac, i jeden z tych cieni w tubce, może byś coś wybrała jeszcze?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#18 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Wiesz jestem na etapie szukania dobrego pudru w kamieniu/kryjacego moze masz cos na zbyciu ;-))) a i mam nowa pomadke korres kol 34 ;-) w kartoniku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
No chętnie oddam lancome ale musiałabyś coiś u mnie jeszcze dobrac sobie
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Coś u mnie za: bikini Oysho rozm. S Lumiere cień cappucino [nowy] ? Zapraszam do obu wątków. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej wpadł mi w oko cień witchypoo i flawless silk LL
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- tak, najjaśniejszy z serii z tym że uprzedzam że on jest raczej średnio jasny. Dla mnie to taki ciepły beż, więc raczej do ciepłej lub neutralnej cery. ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- kupiłam i zaczełam go używać w połowie lutego, jeżeli dobrze pamiętam jest ważny 12 mc od otwarcia.
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
tak, wiem ,że mac uzywany, mi to nie przeszkadza...ale skoro nie znasz tego zapachu to ja bym na twoim miejscu nie ryzykowała...trzeba było powąchać zwyklego lancome miracle, to jest po prostu lżejsza wersja..
a ten ekstrakt z lukrecji to na co??
![]() |
#25 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnęłabym któryś z cieni w kremie Jane Iredale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
wymiana;D?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie odcień peach silk lub champagne silk. Jednak od razu powiem, ze nie wymienię wszystkich miniaturek na jeden cień.
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Rozumiem oczywiscie, orientacyjna cena miniaturek markowych zapachów na portalach aukcyjnych to przedział 50-70zł, więc powąchaj i zdecyduj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Podaję orientacyjne ceny z ebay i allegro, za 20zł nie udało mi się nigdy kupić oryginalnej, moze nie trafiłam. Na pewno sie dogadamy, bede czekała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Beata Pawlikowska "W dżungli życia"
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.