|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
stradivarius torebka z marszczeniami typu city
Dziewczyny mam ogromny problem, pożyczyłam torebkę od koleżanki i stało się nieszczęście. Moja mała kuzyneczka w ramach zabawy poprzebijała mi całą torebkę i pomalowała markerem.
Torebkę muszę odkupić -innej opcji koleżanka nie przewiduje, a ja mam mega problem, bo wczoraj była ona jeszcze dostępna w wyprzedażach na stronie stradivariusa, ale dziś już usunęli. Nie kupiłam jej wcześniej, bo ani moja karta, ani chłopaka, koleżanki, mamy nie "wchodziła". Specjalnie założyłam kartę kredytową, żeby ja kupić a tu lipa. Czy ktoś ma do odsprzedania taką torebkę? Jeżeli komuś leży niepotrzebna baaaaardzo proszę o zlitowanie się. ![]() Uploaded with ImageShack.us http://www.stradivarius.com/webapp/w...storyBack=true |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: stradivarius torebka z marszczeniami typu city
Ech, współczuję Ci, ja niestety nie mam takiej torebki, ale proponuję, żebyś umówiła się z koleżanką, że odkupisz jej co będzie chciała za taką samą kwotę jak torebka. Zniszczyłaś, Twoja wina, ale nie wyczarujesz jej przecież tej torebki skoro nie ma stronie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A rozglądałaś się po allegro / ebay?
Może tam coś znajdziesz ![]()
#4 |
Przyczajenie
|
sprawdzam na bieżąco allegro i szukałam na innych portalach, ale nie spotkałam się z nią.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.