|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Porady internetowe za darmo. dobry pomysł?
Witam. Jestem tutaj nowa. Nie wiem czy wątek nadaje się tu więc proszę o wyrozumiałość. Obecnie zajmuje się domem. Mam sporo wolnego czasu. Wpadłam na pomysł założenia bloga z poradami. Nie jestem psychologiem ale często pomagam ludziom w trudnych sytuacjach. Czy sadzie że to dobry pomysł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Porady internetowe za darmo. dobry pomysł?
W sensie coś takiego jak kąciki porad lub listy czytelników? Nie wiem czy na takie cuda znaleźli by się chętni, nie lepiej udzielać się również darmowo na forum? Spróbować zawsze można natomiast czy to wyjdzie to nigdy nic nie wiadomo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chcesz to robić jako hobby i za darmo to czemu nie? Możesz właśnie zacząć od forum. Tutaj wiele osób ma duuuużo problemów. A jak sposoba się im Twój sposób myślenia, to pewnie będą do Ciebie wracać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mOLDerator
|
Każdy blog rzeczywiście wynikający z pasji jest dobrym pomysłem- przede wszystkim dla samego autora. A jeśli rzeczywiście lubisz to robić to jest szansa, że go rozwiniesz i będziesz miała czytelników
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.