|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Talk testuje .
Witam
![]() Dopiero dzisiaj udało mi sie odebrac paczke i bez zadnych problemów w sklepie , kosmetyki zapakowane byly troche niechlujnie , no ale wazne co w srodku było i tak oto od dzisiaj zaczynam przygode z testowaniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Uzyłam odrazu kremu do rąk Bardzo ładny zapach , fajnie sie rozprowadza , szybko wchłania co jest duzym plusem jak dla mnie
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2012-03-20 o 23:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Talk testuje .
Dzisiaj przetestowalam maseczke . Ładnie pachnie i na tym moje plusy sie kończa niestety. Zmyłam ją po 7 minutach , bo czułam pieczenie .. efekt - lekko napuchnienta twarz , cała czerwone + pieczenie . Nie wróce juz do niej na pewno
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Talk testuje .
Peeling - jak dla mnie jest zbyt lagodny , ale sam producent to podkreslil
Fajna galaretowana konsystencja .. jednak z efektu koncowego nie jestem zadowolona , nie zauwazylam roznicy na mojej skorze przed uzyciem i po ![]() Szampon - Konsystencja niczym żel , bardzo gęsty i musialam dość dużo go wylać na ręke aby włosy zaczeły sie pienić podczas mycia Zapach przy otwarciu piękny , taki jak lubie Przyjemnie sie myło włoski , miałam nadzieje że utrzyma sie zapach na wlosach , jednak gdy wyschły nic nie bylo juz czuc Włosy jednak były miekkie , nie puszyły sie , dobrze rozczesywało sie je po umyciu Jak najbardziej jestem na tak
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

i tak oto od dzisiaj zaczynam przygode z testowaniem