|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki Alterry nadchodzą, ale czy Sylvvii dogodzą? :)
witam.
![]() wchodzę dzisiaj na wizaż a tutaj taka mila wiadomość - udało mi się załapać do 50 dziewczyn testujących Alterrę. ![]() Cieszę się szalenie bo nie miałam do czynienia jeszcze z ani jednym produktem, który wchodzi w zestaw "do testowania". Jutro wybiorę się do Rossmanna i mam nadzieję, że bez problemu zdobędę Alterrowe (mam nadzieję) cuda. Tak więc do pierwszego zrecenzowania! ![]() Pozdrawiam, Sylwia. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Alterry nadchodzą, ale czy Sylvvii dogodzą? :)
odebrałam dzisiaj paczuczkę
![]() od poniedziałku zaczynam testowanko ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wczoraj pierwszy raz posmarowałam na noc dłonie kremem.
wydajność : wydaje się być bardzo wydajny ponieważ mała ilość wystarczy do pokrycia całych dłoni. ![]() zapach : niestety mi nie podchodzi, jest dla mnie za bardzo intensywny. ![]() konsystencja : w sam raz! nie jest ani gęsta ani rzadko, idealna! ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
pomadka.
jeśli chodzi o pomadkę to już ją bardzo polubiłam. ![]() a jestem wymagająca jeśli chodzi o błyszczyki czy pomadki! w opakowaniu zapach mi się nie podoba. do rumiankowego mu baardzo daleko, ale na ustach nie ma tego tandetnego zapachu, ba po chwili w ogóle nie pachnie/nie śmierdzi! ![]() bardzo długo trzyma się na ustach. nawilżenie zdecydowanie odczuwa się zaraz po jej nałożeniu. ma poręczne i przyjemne opakowanie. nie klei się. nie jest też za bardzo tłusta.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przetestowałam szampon, peeling i krem brązujący.
na pierwszy ogień poszedł szampon! zapach: cudownie pachnie! ![]() piana/wydajność: co prawda nie pieni się i troszkę trzeba go zużyć na włosy ( mam włosy do połowy pleców) przez co chyba jest niewydajny, ale tak czy siak zagości u mnie na bardzo długo! rozczesywanie: włosy dobrze się po nim rozczesują ( co u mnie jest rzadkością i prawie zawsze muszę używać jakiś olejek/odżywkę) następnie użyłam peeling na ciało i do twarzy! zauroczyłam się w nim! zapach: również przepiękny! ![]() konsystencja : w sam raz, aczkolwiek bardziej rzadka niż gęsta. posiada granulki granatu. skóra po nim jest niesamowicie gładka! i jest bardzo delikatny - na mojej twarzy nie znalazłam żadnych przebarwień, plamek, krosteczek, suchych miejsc po jego zastosowaniu ![]() peeling zostaje ze mną na dłużej. i na koniec brązujący krem na dzień z brzoskwinią. no cóż, tutaj się nie polubiliśmy. zapach: okropny. poczułam w nim woń spirytusu zaraz po otwarciu. po nałożeniu go na twarz nadal zapach drażnił mnie. kolor: kolor jest bardzo ciemny, ale jako tako stapia się ze skórą. bardzo trudno go rozprowadzić w buzię. po pewnym czasie się okropnie roluje. nawilżenie: nie wypowiem się na temat nawilżenia bo po jednym dniu ciężko cokolwiek powiedzieć.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.