|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Orlica testuje Alterrę ;)
A właściwie jeszcze nie testuję - jutro wybieram się do Rossmanna po odbiór moich kosmetyków - mam nadzieję, że uda mi się to bez większych problemów.
![]() Nie mogę się doczekać, kiedy dostanę w łapki te cuda - Alterrę uwielbiam, choć opinię swoją wyrobiłam na podstawie chyba tylko dwóch czy trzech używanych jak dotąd produktów - ciekawe, czy te, które teraz dostanę, zmienią jakoś moją opinię. ![]() Odezwę się jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orlica testuje Alterrę ;)
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32971745]A właściwie jeszcze nie testuję - jutro wybieram się do Rossmanna po odbiór moich kosmetyków - mam nadzieję, że uda mi się to bez większych problemów.
![]() Nie mogę się doczekać, kiedy dostanę w łapki te cuda - Alterrę uwielbiam, choć opinię swoją wyrobiłam na podstawie chyba tylko dwóch czy trzech używanych jak dotąd produktów - ciekawe, czy te, które teraz dostanę, zmienią jakoś moją opinię. ![]() Odezwę się jutro ![]() Ja również jutro wybieram się po nie do Rossmanna ![]() Tylko ciekawi mnie w jakis psosób mamy je odebrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziś dostałam pw, o tym, że się zakwalifikowałam, a nie wiem jak to się stało, bo nie widziałam siebie na liście O.o może ma ktoś link do wyników?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...kieta-1203.php
Może patrzyłaś na starą listę z Synergenem, bo na tej liście jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32972696]https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...kieta-1203.php
Może patrzyłaś na starą listę z Synergenem, bo na tej liście jesteś ![]() rzeczywiście ![]() aż w szoku jestem, bo już drugi raz testuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, że kosmetyki można odebrać od jutra dopiero
![]() przyjemnych testów Orli ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Bo można dopiero od jutra, ktoś w mailu się pewnie pospieszył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmm do mnie mail nie dotarł nawet, dlatego jestem w szoku, że dostałam wiadomość od redakcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A info o odbiorze jest chyba tylko na stronie klubu recenzenckiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jest, jest, źle odczytałam post zamiast od jutra, do jutra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32973151]Nie nie, wcześniej maili żadnych nie było, miałam na myśli tę wiadomość dzisiejszą od redakcji.
A info o odbiorze jest chyba tylko na stronie klubu recenzenckiego.[/QUOTE] Gdzie jest jakieś info o odbiorze? Bo ja chyba ślepa jestem ale nic nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...kieta-1203.php Pod nagłówkiem "Terminy testu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32973599]https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...kieta-1203.php Pod nagłówkiem "Terminy testu"
![]() A.. myślałam że coś więcej gdzieś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Odebrałam moje kosmetyki
![]() Później, jak skończę sobotnie porządki, pokażę Wam i opiszę jak to wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Otóż, jak już pisałam, udało mi się dziś odebrać mój zestaw kosmetyków Alterra. Podeszłam do pani w Rossmannie i powiedziałam, że chciałabym odebrać zestaw do testu konsumenckiego z portalu Wizaż - nie wiedziała o co chodzi, ale poszła na zaplecze i wróciła z odpowiednim pakunkiem. Upewniła się, że ja to ja, prosząc o dowód osobisty i wydała mi te cudeńka - niestety, papierowa torba była właściwie w strzępach, kosmetyki z niej wylatywały dołem i bokami, więc zapakowałam do foliowej reklamówki i wyszłam.
Tak jak wszystkie z Was, w mojej paczce znalazłam krem do rąk, peeling do ciała, szampon, balsam do ust, maseczkę nawilżającą i krem brązujący do twarzy ![]() Teraz obejrzałam dokładnie te kosmetyki i coś muszę Alterce naszej przyznać - kosmetyki mają piękną szatę graficzną na opakowaniach, pachną pięknie (poza maseczką, której jeszcze nie otwierałam ![]() Składy też są dobre - dużo naturalnych olejów i ekstraktów, mało chemii ![]() Krem brązujący i balsam do ust oddam do testów mamie albo siostrze - od rumianku robi mi się niedobrze, a brązu na twarzy nie chcę - jestem bladiochem i dobrze mi z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja tez miałam dziurawa torbę
![]() O mały włos a zgubiłabym część kosmetyków.
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Na razie testowałam krem do rąk, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, oraz maseczkę, choć po jednym użyciu niewiele mogę powiedzieć.
Na dniach postaram się napisać porządną recenzję tej maseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Wybaczcie blogowe podpisy na zdjęciach, zapędziłam się
![]() Maseczka nawilżająca z aloesem Maseczka dostępna jest w formie dwóch połączonych ze sobą saszetek, każda o pojemności 7,5ml. Każda taka saszetka powinna wystarczyć na 3-5 użyć - zależnie od nakładanej ilości, ja nigdy nie nałożyłam zalecanej warstwy o grubości 2mm (o.O), więc mi wystarczyła na 5 użyć - a właściwie mnie i siostrze, bo stosowałyśmy obie. Maseczka pachnie ładnie, choć delikatnie, ma kremową konsystencję i łatwo rozprowadza się po twarzy. Wiele z użytkowniczek tej maseczki marudziło, że strasznie je podrażniła - byłam w szoku, bo ja u siebie nic takiego nie zauważyłam. Zapytałam jednak siostrę, która oznajmiła, że faktycznie, jej cera była nieco zaczerwieniona po zmyciu maseczki, ale nic nie piekło, a efekt ten zniknął po paru minutach. U mnie nic takiego nie pojawiło się ani na chwilę, ale moja cera jest wybitnie niewrażliwa :P Po zmyciu maseczki uzyskałam mięciutką, porządnie nawilżoną cerę - to zauważyła też u siebie siostra, a cery mamy zupełnie różne. Ja mam mieszaną, "niewrażliwą", a ona przesuszoną i bardzo wrażliwą ![]() Ja ogólnie mówiąc jestem z tej maseczki zadowolona, ale nie kupię jej ponownie, bo mam swoją inną ulubioną nawilżającą - śródziemnomorska maseczka Planet Spa z Avonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.