|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() T-mobile - warto?
Witajcie
![]() Odkąd tylko mam telefon, korzystam z sieci Plus - na kartę. Nie jestem jednak za bardzo zadowolona z tej opcji, dlatego też zaczęłam zastanawiać się na zmianą sieci na T-mobile w abonamencie (http://www.t-mobile.pl/pl/indywidual...mentu_standard). Interesująca wydaje się opcja abonamentu za 29,90 + uruchomienie za 5zł. pakietu 1000 smsów do wszystkich numerów. I oto moje pytanie do użytkowników tej właśnie sieci - chwalicie ją sobie? Warto przejść na T-mobile? A może macie jakieś inne sugestie co do operatora? Liczę na Wasze opinie bo kompletnie nie jestem w temacie. I jeszcze jedno pytanie - nigdy nie rejestrowałam swojego numeru tel. w Plusie. Czy nie mając żadnych dokumentów ani dowodu zakupu, mam mimo to możliwość zarejestrowania go, by później móc zmienić sieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: T-mobile - warto?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ale do playa nikt nie będzie dzwonił tak drogo :P
Ja mam w T-mobile od wielu wielu lat i jestem zadowolona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Mam t-mobile od 6 lat i generalnie nie narzekam, jednak wkurza mnie, że po tylu latach każda kolejna oferta przedłużenia umowy jest praktycznie taka sama, jeszcze się nie zdarzyło żeby mi zaproponowali jakąś zniżkę dla stałych abonentów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja unikam dzwonienia do osób, które posiadają play. Chyba, że jest to wyższa konieczność :P Wszystko byle nie plus. Gdyby nie moja umowa, już dawno podziękowałabym tej sieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mam T-Mobile od 11 lat (tzn. od 11 era, t-mobile od niedawna
![]() ![]() Gdy ostatnio przedłużałam umowę, nie chciałam nowego telefonu, licząc na fajny, niski abonament, ale okazało się, że nie ma różnicy - czy z telefonem czy bez abonament mam taki sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
ja porownywalam wszystkie oferty i play wydawal mi sie najbardziej sensony. teraz mialam karte orange i t-mobile. jak ktos do mnie dzowni to nie pyta czy mam play, czy nie -_- poza tym teraz duzo osob przechodzi do tej sieci, a ja mam stan darmowy, wiec normalne minuty nie beda mi schodzic.
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już mija 3 miesiąc bez umowy i coraz bardziej skłaniam się ku play, gdyż płaciłabym połowę tego co bym dostała do wykorzystania, poza tym coraz więcej osób ma jednak playa. O właśnie nad tą taryfą się zastanawiam, mogłabys mi powiedzieć jak wyglądają w niej jakieś pakiety sms? Czy w ogóle są takowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie ostatnio myslalam o T-mobile i bardzo zainteresowala mnie ta oferta ktora pokazala autorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
500 sms - 9zł 1000 sms - 15zł smsy są do wszystkich sieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
.
|
Cytat:
![]() porownywalam abonament w orange (8 lat umowa u nich) i play. ta sama wysokosc abonamentu, transfer na internet ten sam, ale... w orange 200min, a w play 400. i wychodzi, ze w orange tylko 200smsow, a w play ponad 600. plus za przeniesienie numeru mam bodajze wyzszy transfer w pierwszym miesiacu i jakies dodatkowe minuty.
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Tyle że jeśli chodzi o Play to pod koniec 2013 roku kończą się im juz warunki preferencjne jakie dostali z racji wejścia na rynek i potem bedzie zrównywanie cen do jednego poziomu. Ale na chwilę obecną są bardzo konkurencyjni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ta oferta, którą podałaś jest atrakcyjna, dużo lepsza niż za 30 w orange, tylko wydaje mi się, że w orange są do tego abonamentu za 30 tańsze telefony. Ale jeśli chcesz bez telefonu, to w sumie nie ma znaczenia.
![]() |
#15 | |
.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Chętnie przeszłabym do Play, ale wszyscy moi znajomi, rodzina mają innych operatorów i obawiam się, że skończy się na tym, iż ja będę do wszystkich dzwoniła. Ale jeśli masz taką możliwość to Play w tej chwili ma najlepszą ofertę. Co ważne, masz możliwość podpisania umowy tylko na rok bez otrzymania aparatu, ale dla mnie akurat super opcja. Ale jeśli zastanawiasz się nad T-Mobile to nie są najgorsi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym teraz zmieniają taktykę, na początku nałapali dużo klientów, teraz ogłosili, że nie będzie tanio, ceny mają być na poziomie konkurencji, a jakość usług ma być wyższa (chociaż teraz jest niższa). Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;33227917]Play przybyło wielu klientów, a nie rozbudowują sieci - skutek: włączający się roaming w centrum miasta. Za to zasięg w metrze pierwsza klasa, gorzej, jak się z niego wyjdzie ![]() Poza tym teraz zmieniają taktykę, na początku nałapali dużo klientów, teraz ogłosili, że nie będzie tanio, ceny mają być na poziomie konkurencji, a jakość usług ma być wyższa (chociaż teraz jest niższa). Warto napisać do BOK-u. Zawsze warto spróbować opchnąć klientowi gorszą ofertę, może przyjmie ją i koniec. Znam kilka przypadków, że po piśmie do BOK-u przedstawiono lepszą ofertę. Swoją drogą, jak dla mnie nie opłaca się już żaden abonament w żadnej sieci, szczególnie, jak teraz nie trzeba doładowywać konta w celu przedłużenia ważności konta telefonu na kartę. ![]() U mnie 1 dziecko ma na karte w orange, 2-gie w Mobile, i ja z mężem w mobile. Chyba nie są najlepsi.Warto posprawdzać
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem od wielu lat w orange, ale tylko dlatego, że właśnie oni mają program lojalnościowy, dbają o starych klientów. Przy przedłużaniu umowy przez internet dostałam dużo bonusów, nie było szans znaleźć u innych lepszej oferty w tej cenie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.