|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Łączmy się na... Facebooku?
Drogie Wizażanki!
![]() Jako stała czytelniczka forum postanowiłam odważyć się napisać pierwszego posta. I to od razu z prośbą o wsparcie. ![]() Gra toczy się o wyjazd do Anglii śladami Sherlocka Holmesa. Bardzo mi na tym zależy. Jeśli więc posiadacie konto na Facebooku proszę wejdźcie na stronę http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/recenzjomat...dex/view/id/28 i zagłosujcie. Z góry dziękuję za wszystkie głosy i proszę o informację kto zagłosował. Chętnie wyślę Wam kartkę z Anglii lub przywiozę jakąś pamiątkę jeśli uda mi się tam wyjechać ![]() ![]() Przepraszam, nie miałam zamiaru spamować, nic w tym rodzaju. Proszę tylko o wsparcie ![]() Konkurs trwa do tej środy (20.01 do 23:59) wtedy, jeśli to możliwe usunę post, by nie zaśmiecać naszego drogiego Forum nieaktualnymi informacjami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łączmy się na... Facebooku?
Cytat:
Oj nie czytało sie regulaminu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dlatego z góry przeprosiłam jeśli ktoś uzna ten post za obraźliwy. Jeśli jednak znalazłaby się osoba chcąca bezinteresownie pomóc z góry dziękuję.
A kartkę chętnie wyślę, przecież góry złota za to nie obiecuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Skoro post już został opublikowany i jak piszecie nie należy go teraz usuwać, to chyba posprzątane... Pozostaje mi tylko przeprosić, liczyć na "chińskie ostrzeżenie" i nie robić takich rzeczy w przyszłości...
Gdybyście jednak weszły w link przekonałybyście się, że recenzja jest całkiem dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
czesc to moi rznajomiodzice czy mozecie im dodac swoj glos ? bede wdzieczna http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater pod zdjeciem lubie to !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.