|
|||||||
| Notka |
|
| Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mój mały niezbędnikMoja przygoda z makijażem zaczęła się niedawno. Nigdy nie maluję się mocno, bo nie lubię czuć na twarzy "ciężaru" i obawiać się tego, że gdy tylko dotknę buzi, to będę miała upaćkane dłonie
Najbardziej lubię lekki makijaż, który podkreśla urodę i nie robi mi z twarzy maski lub porcelanowej lalki, no i nie mam cierpliwości nakładać tych wszystkich warstw Jeżeli mam wskazać niezbędny kosmetyk, to na pewno jest to wydłużający lub podkręcający tusz do rzęs. Każda dziewczyna wie jak zmienia się oko, gdy tylko pomalujemy rzęy. A oprócz tego nawilżająca pomadka, która chroni usta przed wysuszeniem i spierzchnięciem. Lubię z nimi eksperymentować Ostatnio dodałam do kosmetyczki lekki puder prasowany, który głównie matuje cerę i wyrównuje jej koloryt. No i zawsze w torebce mam nawilżający krem do rąk ![]() Edytowane przez katar88 Czas edycji: 2012-03-23 o 19:44 |
|
Nowe wątki na forum Konkurs Sephora
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.