|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
PIP.
|
![]() iliosowy test Alterra :)
Udało mi się dotrzeć do rossmana
![]() Oto, co zawierała paczuszka Pierwsze, co zwróciło moją uwagę to to, że opakowania kosmetyków dają bardzo "eko" wrażenie ![]() a z informacji na temat składu dowiadujemy się, że składniki pochodzą z kontrolowanych, certyfikowanych i organicznych upraw ![]() Na pierwszy testowy ogień poszło coś najłatwiejszego do przetestowania - sztyft do ust z rumiankiem opakowanie zawiera 4,8 g produktu. Sztyft na szczęście jest bezzapachowy [jakoś nie lubię jak mi coś na ustach pachnie ![]() nie wiem jak poradziłby sobie zimą, kiedy usta są w największej potrzebie, ale wiosenną słoneczną porą radzi sobie całkiem dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
PIP.
|
Dot.: iliosowy test Alterra :)
kolejny produkt, który przetestowałam to krem brązujący.. a w zasadzie tonujący.
chyba jednak się nie polubimy ![]() kolor nie do końca mi pasuje, a poza tym ja wolę na twarzy zimą mieć kryjący podkład, a latem nic albo ew. podklad z wysokim filtrem, więc niebardzo wiem kiedy miałabym go stosować... podoba mi się w nim zapach, bardzo delikatny, brzoskwiniowy i całkiem miła konsystencja. myślę, że jeśli ktoś szuka kremu tonującego - to może być dla niego dobra opcja, ale nie jestem ekspertką w tej dziedzinie ![]() zdjęcie 1.jpgzdjęcie 2.jpg
![]() |
![]() |
#3 |
PIP.
|
przetestowalam juz wszystko
![]() najbardziej przypadl mi do gustu szampon ![]() o dziwo spodobal mi sie tez peeling do ciala - balam sie jak to z nim bedzie po Waszych opiniach, ale okazalo, sie, ze mi nie trzeba hardcorowego zdzierania krem do rak - mam mieszane uczucia, bo mi sie podoba jego zapach i ladnie sie wchlania, ale... nawet godz po tym jak posmaruje nim rece moj kot czuje jego zapach i ucieka.. wiec kremu uzywam w pracy ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a mój kot z kolei chodzi i się aromatyzuje kremem do rąk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.