|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Strój a pogoda i pora roku;)
Kompletnie nie wiedziałam jaki dac tytul
![]() ![]() jak widać mamy 19 marca ![]() ![]() ![]() Popatrzyłam na inne dziewczyny które chodziły już w baletkach ![]() ![]() ![]() Zawsze w maju widziałam dziewczyny w balerinkach a tymczasem juz niektóre biegają w nich... Co sadzicie o takim przedwczesnym noszeniu butów? jak wy cie ubieracie teraz? bo ja juz szczerze zgłupiałam ![]() wiem ze każdy powinien ubrac sie w to co lubi i jak mu cieplo to i moze w japonkach biegac ale ja juz sama nie wiem jak to jest ![]() na wielu blogach latem widzę zdjęcia dziewczyn które noszą botki, jakieś mocno zabudowane buty do sukienek np, no nie wiem ale ja ogólnie bym takich nie założyła, przecież można sobie odparzyć nogi??
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2012-03-19 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex Moderator
|
Dot.: Strój a pogoda i pora roku;)
Hehe, też dzisiaj totalnie zgłupiałam. Wychodząc założyłam skajkę bo uznałam, że jest w sam raz jak na temperaturę w Lublinie (ok. 10 stopni). Wychodzę na ulicę a tam kobiety poubierane w zimowe kurtki i buty z kożuszkiem (i zapewne spocone z przegrzania). Zanim doszłam do uczelni to zdążyłam zarejestrować inną, całkowicie odmienną grupę, która chodzi w bluzach/ sweterkach i trampach.
Ale że sama codziennie rano zastanawiam się, co założyć, to niczemu się nie dziwię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj rano było 8 stopni, to założyłam wiosenną kurtkę i tenisówki, jak wyszłam to myślałam, że nie wiem co zrobię, tak mocno dzisiaj wieje ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
W Lublinie 10 stopni.
W taką temperaturę zamarzłabym w balerinkach. Cienkie kozaki/botki są ok. Do tego skórzana kurtka, sukienka i chustka. No i okulary przeciwsłoneczne, słońce pomimo zimnego wiatru jednak mocno daje po oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie 10 stopni i słońce. Chodzę w balerinkach i lekkim wiosennym płaszczyku - w botkach i kurtce zimowej chyba bym się ugotowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam czy już czółenka zakładać? A może poczekać do kwietnia? Rano po 8 nie będzie za zimno? Wczoraj byłam na spacerze, miałam koszulkę, cienki sweter i cienką kurtkę - myslałam, że się ugotuję, ale np.: dzisiaj u mnie okropnie wieje, więc temp. odczuwalna jest niska.
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
U nas 10 stopni.
ja chodzę w płaszczyku i saszkach, owijam sie szalem. Skóre założe pewnie w okolicach połowy kwietnia. balerinki w taką temperaturę nie wchodza w gre. Też widuje multum dziewczyn w ekoskorkach, balerinkach i sinych na twarzy z zimna, hehe, ich wybór ;] moze nie maja oprocz tej skorki przejsciowego płaszczyka... nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
wczoraj u mnie było ok. 20 stopni, miałam długie spodnie, lekką koszulę i mokasyny, a myślałam, że umrę z gorąca, koło 20:00 zrobiło mi się dopiero chłodno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a jak w marcu czy w kwietniu bedzie +30, to tez bedzie trzeba w kozakach chodzic, bo tak wypada? troche dziwne dla mnie podejscie. wczoraj i przedwczoraj bylo u mnie ok. 20 stopni, nie wiem co dziwnego byloby w zalozeniu balerinek... zawsze myslalam, ze ubior dobiera sie do pogody, a nie do kalendarza, ale moze to ja jestem jakas inna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze teraz temperatura 10 czy nawet te 18 stopni na sloncu nie nadaje sie do zalozenia balerinek, nie pisze tutaj o +30 stopniach.
wczoraj u mnie tez bylo goraco, poszlam na spacer w baletkcha bez skarpetek sweterku i tshircie i nie bylo mi zimno ![]() chodzi mi o takie skrajne przypadki, w sobote widzialam dziewczyne w czolenkach o godzinie 21, wydaje mi sie ze w dzien jest w miare cieplo ale wieczory sa jeszcze zimne....
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No właśnie najgorzej jest wieczorami ja wole się cieplej ubrać niż później marznąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Do pogody sie dobiera ale u nas jeszcze za zimno na baletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja noszę baletki (do cielistych podkolanówek pod spodniami) i wcale nie jest mi zimno
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a mnie denerwują komentarze grubo ubierających się osób, że te co ubierają się cieniej to po to żeby "zabłysnąć"
![]() ![]() nie każdy jest zmarzluchem dziewczyny... dziś byłam w czółenkach i cienkim krótkim płaszczyku, było mi w sam raz. wiele kobiet chodzi jeszcze w kozakach i szalikach, ale widać też już osoby bez żadnych okryć wierzchnich. wczoraj z domu wyszłam również w cienkim płaszczu, ale po 15min spaceru było mi za gorąco, więc go zdjęłam i szłam w samej sukience z krótkim rękawkiem ![]() nigdy nie mam takich pogodowych "problemów" -skoro mnie jest ciepło to co mnie obchodzą inni, niech sobie w zimowych kurtkach chodzą i czapkach ... Edytowane przez Kica. Czas edycji: 2012-03-19 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jak wychodzę z samego rana to zakładam botki, ale jak wczoraj przy prawie 20 stopniach wychodziłam na spacer to co w tym dziwnego, że wyszłam w balerinach? Jak komuś ciepło to może sobie i w sandałach biegać. 20 stopni to 20 stopni, niezależnie od miesiąca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tematu, każdy chodzi jak uważa, ale temperatura jaka jest, każdy widzi, więc przy 15 stopniach nie będę się gotować w płaszczu.
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ja w weekend najnormalniej w świecie chodziłam w krótkim rękawku. I w botkach, które zamierzam jeszcze trochę ponosić, chociaż było mi w nich gorąco, ale nie miałam okazji
![]() ![]() ![]() Nie analizuję specjalnie ubioru ludzi na ulicach, bo i mnie to średnio interesuje, czy im ciepło, czy zimno - wychodzę z założenia, że każdy chodzi ubrany tak, jak uważa za słuszne i jak jest mu dobrze. Śmieszy mnie postawa "było mi okropnie gorąco, ale przecież nie będę jak jakaś idiotka chodziła w marcu w balerinkach" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
strasznie dziwnie przyjełyście ten watek, przeciez ja nikogo nie atakuje ze chodzenie teraz w balerinkach to glupota bo jak napisalam sama nawet raz juz mialam! chcialam wiedziec czym Wy sie kierujecie przy wyborze ciucha itp
zbedne sa komentarze na temat osob ktore nie chodza w balerinkach bo nie wypada ![]() Dziewczyny troche mniej atakowania ![]()
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2012-03-20 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
Edytowane przez mm444 Czas edycji: 2012-03-20 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Ja to mam problem z ubieraniem bo jestem zmiennocieplna,raz mi zimno raz gorąco
![]() A w Lublinie okropny zimny wiatr.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest już ciepło ok 15 stopni. I od tygodnia chodzę w czółenkach/balerinkach ale oczywiście nie na gołe nogi. Do tego wiosenny trencz, szalik i jest w sam raz. Ale ja poruszam się samochodem. Gdybym musiała czekać na autobus czy tramwaj o 7 rano to pewnie bym się cieplej ubierała.
Czuję się w takim stroju w sam raz i nie interesuje mnie co myślą o mnie inni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wlasnie dzisiaj juz coraz wiecej widzialam sobo w czolenkach
![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
w marcu jak w garncu
![]() nie wiem jakie buty mam sobie kupic na chwile obecna..i takie bardziej wyjsciowe ale i nie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.