|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bajka o mojej kosmetyczce :-)
W mojej kosmetyczce, są istne bataliony,
mam pięknych kosmetyków dosłownie miliony! Piękne perfumy, szminki błyszczące i tusze pięknie rzęsy podkręcające. Do tego cienie czy też kolorowe do ust pigmenty to mojej kosmetyczki nieodzowne suplementy! Ale najbardziej mój wzrok przykuł piękny puder prasowany, Z Sephorze niedawno przeze mnie zakupiony! Kolor głęboki i pięknie wyglądający, w piękny odcień koralowego różu wpadający! Gdy ten właśnie puder przed moimi oczami się zjawił to uśmiech na mojej twarzy od razu się pojawił! Kocham do policzków kosmetyki i używam ich chętnie - czuję się w nich sexy i bardzo ponętnie! Do tego opakowanie kobieco wygląda- -każdy na nie z zazdrością spogląda! Mam również krem do rąk ulubiony, Sephora Brown – przeze mnie kupiony. Kiedy suche ręce mam to go z chęcią używam! Wchłania się szybko i delikatnie, nie jest tłusty i nie pachnie przesadnie! Bardzo poręczny, do torby się mieści moi mili i możesz go stosować w dowolnej chwili! Jest też niedrogi, nie obciąży kieszeni a stan twojej skóry się szybko odmieni! Będzie ona gładka i miła w dotyku- każdy pozazdrości takiego kosmetyku! Lubię go od dawna i często stosuję mam zadbane ręce i świetnie się z tym czuję! Jest to krem odżywczy i bardzo regenerujący do suchej i zniszczonej skóry rąk świetnie pasujący! O alergie skórne też się nie bójcie i bez obawy go zastosujcie. W mojej kosmetyczce, perfumy również królują, Każdego zapachem oczarowują. Mam również palety niezwykłych cieni, wnet makijaż w cudowny się zmieni. Nasycony pigment-barwę niesamowitą daje i zachwycać mój makijaż prędko nie przestaje! Lubię kosmetyczne nowinki, mam soczyste błyszczyki i ponętne szminki. Uwielbiam się bawić kolorów paletą, jest to niewątpliwie dużą zaletą. Nigdy przesadnie lecz zawsze z umiarem, złoty środek w makijażu jest dobrym zamiarem. Kobieta zadbana, to kobieta szczęśliwa, zawsze atrakcyjna i radosna bywa. Rozświetlone policzki, podkreślone oczy, niejednego mężczyznę ten wygląd zauroczy. Uwielbiam podkreślać swe naturalne walory, testować kosmetyki i mieszać kolory. Jak każda kobieta, kocham się malować, i wszystkim bez wyjątku, zawsze się podobać! W mojej kosmetyczce – nigdy nie jest za wiele, Każdy kosmetyk pełni swoje cele! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Meravigliosa creatura
|
Dot.: Bajka o mojej kosmetyczce :-)
A ja uwielbiam błyszczyki wszelakie,
Bezbarwne, błyszczące, lub czerwone takie... Mam ich jedną kosmetyczkę całą, Ale i tak ciągle jest mi ich mało. Kiedy w kolekcji pojawia się tubeczka następna, Siostra mi grozi i krzyczy żem występna. Co ja poradzę, że taka u mnie rozpusta, Skoro uwielbiam mieć soczyste usta. Co do ust, pielęgnacja jest niezwykle ważna, Więc zakup balsamów to decyzja poważna. Tisane w pudełeczku lub sztyfcie polecam, Albo pomadkę Melisa z Urody zalecam. Oba genialnie usta potrafią zregenerować, Nawilżają, wygładzają, aż się chce je całować. Oczywiście mam też innych kosmetyków masę, Co rusz niepotrzebnie wydaję na nie kasę ![]() Cienie do powiek, kredki, pudry i tusze W swej kosmetyczce koniecznie mieć muszę. Ach, i jeszcze zapach mój ulubiony, Klasyczny Pret a porter od lat uwielbiony Musi na półeczce stać koniecznie, Czasem go zdradzam, lecz wracam wiecznie. I by dokończyć to wyliczanie niestety dodać powinnam, Że w kwestii zbytniej ilości kosmetyków wyrok brzmi: WINNA! Edytowane przez Regista Czas edycji: 2012-04-03 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.