|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Egipt - hurghada - hotel topaz club 2011
Witam,
ktoś wybiera się na podlinkowany niżej obóz do EGIPTU? Jedziemy po raz pierwszy z biura Steja. Czy możecie powiedzieć coś o opiekunach? W zeszłym roku byliśmy z Juwenturem i opiekunów w ogóle nie było. Zapewne jedynie na papierze. ![]() Prosimy o informację. http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=2062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Egipt - hurghada - hotel topaz club 2011
Naprawdę nikt się nie wypowie?
Co jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Właśnie jestem w trakcie podejmowania decyzji : zastanawiam sie nad tym hotelem i jeszcze innym również w Egipcie tylko że z Jawentura . Czytam dużo opinii o hotelach i burach co daje mi więcej do myślenia nad wyborem. Ciężko jest mi się zdecydować, a Was co przekonało ? jeżeli mogę spytać w jakim jesteście wieku ?? Ja mam 14 i boję sie że będe najmłodszą " gówniarą " ; P. trochę boję się jechać tam sama nie znając nikogo. I także chciałabym się dowiedzieć więcej o Steji dołanczam sie do postu i Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja także wybieram się na tą kolonię. Co do biura, to nie mam pojęcia jak wygląda sprawa z opiekunami i w ogóle.
pink_lips - Co do wieku, nie przejmuj się! ![]() ![]() Napisz, jak się zdecydujesz, którą ofertę wybierasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie nie ma co zakładać, jacy będą opiekunowie, ponieważ rok temu, jeszcze przed wyjazdem, oczytałam się na forum, że ze Stei jeżdżą fajni, rozumni opiekunowie, a potem, jako że obóz nasz (do Lloret de Mar) łączył się z Gandalftravel, dali nam opiekuna właśnie z Gandalfa, pana D., strasznego prostaka, jeśli mam być szczera. Dlatego nigdy nie wiesz, na kogo trafisz - może na tę grubą panią, która była w porządku, a może na takie piździsko (proszę wybaczyć), jak pan D. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Rose Madder: A ogólnie polecasz biuro steja? Jak to jest z opiekunami, tzn. na jaką ilość osób przypada jeden opiekun? Poza złym opiekunem było jeszcze coś, co zniechęca? Jak organizacja wycieczek ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A ja jadę z mamą do Egiptu i szukam jakiejś towarzyszki, bo moja mama nie jest za bardzo rozrywkowa, ale jest naprwadę spoko
![]() Planuję wyjazd od ok. 1 lipca, więc jeżeli jest ktoś chętny możecie pisać na GG: 1635790 ![]() To nie jest oczywiście kolonia, tylko zwykły wyjazd rozrywkowy, najprawdopodobniej z ITAKI ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Byłam rok temu z Almaturek w Hurghadzie i akurat Steja miała taką samą ofertę co my. Byli z nami w tym samym ośrodku. Z obserwacji moich wynika, że opiekunowie Steji nie byli ogarnięci. Nie wiedzieli co i jak z wycieczkami, jakby urawali się z choinki będąc w Egipcie. Jednym słowem, żadnej organizacji, ale z wypuszczaniem na miasto to bez problemów, mogli wracać i chodzić na dyskoteki wszędzie, nikt ich nie pilnował
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Czy ktos w tym roku byl w hurgardzie z viva club w hotelu topaz club?Bardzo prosze o wskazowki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.