|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kiedyś będę szczupła
Hej! Namawiam wszystkie dziewczyny które tak jak ja mają kilka/kilkanaście kilo do zrzucenia. Ja już troche schudłam ale wciąż nie osiągnęłam swojego celu. Pomóżmy sobie nawzajem dając sobie motywację do działania ;D
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiedyś będę szczupła
Wątków o odchudzaniu jest co najmniej kilka.
Poszukaj na forum i dołącz do któregoś. Chyba nie ma sensu zakładać nowego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej, mam ogromną prośbę. Czy wypełnisz moją ankietę do pracy mgr "Emocjonalne aspekty zachowań żywieniowych w grupie osób z nadwagą i otyłością" Potrzebuję 80 osób (zarówno osoby z prawidłową masą ciała jako grupa kontrolna jak i te z nadwagą). Aby zapewnić pełną anonimowość ankiete umieściłam na nowym adresie na tlenie. Wystarczy się zalogować, pobrać, wypełnić i odesłać z tego samego adresu LOGIN: ankieta.dietetyka.o2.pl HASŁO: ankieta . Chyba, że wolisz odesłać na moj adres: ana_serwecinska@op.pl. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie zrzucania zbędnych kg, to proszę również pisać, z chęcią odpowiem Będę bardzo wdzięczna jeśli znajdziesz chwilę na wypełnienie ankiety Pozdrawiam Anna Serwecińska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
POLECAM Diete Montignaca Dziewczyny- naprawde dziala!!!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.