|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sprzedaż handmade w UK
Witam Kochane Wizażanki!
Od dawna wiedziałam, że mam jakiś talent więc postanowiłam go rozwijać. Ogólnie lubię "prace ręczne" że tak powiem. Oprócz tego że dłubię kolczyki chciałam zająć się też i decoupage. Wiadomo, że chcę to robić bo lubię i sprawia mi to przyjemność, ale przecież nie będę wszystkiego kolekcjonować. W związku z tym chciałabym zapytać czy próbowałyście już jakoś sprzedać coś z decoupage? Jak jest ze sprzedażą w UK? Dość ciężko czy jest dużo chętnych? Podobno tam ceni się takie prace i staranne wykonanie. Czekam na Wasze odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprzedaż handmade w UK
ja również lubie takie recznie robione rzeczy zapraszamna mojego bloga link w podpisie malowane koszulki. Co do sprzedaży w UK nie wiem jak ona się tam miewa ale napewno za granica takie recznie robione rzeczy sa bardziej cenione niż w Pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprzedaż handmade w UK
Jestem w trakcie robienia stronki z kolczykami, wprowadzam wiele zmian ale myślę że niedługo będzie czynna
![]() Odnośnie decoupage to jeszcze nie zaczęłam, rozglądam się za materiałami. Jeśli już coś zrobię na pewno pokażę na stronie. Znalazłam sklep internetowy www.decosklep.pl i zastanawiam się które z klejów, lakierów i innych bezcennych rzeczy wybrać. Czy te mniejsze cenową są równie dobre? Proszę o porady a także o wskazanie co jest niezbędne dla decoupage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.