|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetykowe love kamishy
Jestem posiadaczką dwóch kosmetyczek jednej typowej saszetkowej to torebki, a druga to domowa wiklinowa w pięknym brązowym kolorze.
Zacznę od kosmetyczki wiklinowej w której znajdują się m.in. : - krem Nivea Soft świetny nie tylko do twarzy ale też do reszty ciała - chłodzący żel pod oczy Eveline - podkład w płynie Rimmel Lasting Finish, jeden z wielu który się sprawdził i jestem mu wierna - tusz do rzęs Rimmel Extra WOW Lash - eyeliner Lonely - mój numer 1 ![]() - podkład rozświetlający Avon invisible light - korektor rozświetlający pod oczy Lovely, z niego akurat nie do końca jestem zadowolona ale człowiek uczy się na błędach ![]() - róż do policzków Sensique + podkład w kompakcie (który rzadko używam) , kredka do oczu, cienie do powiek a co w znajdziecie u mnie w małej przenośnej kosmetyczce? Zawsze i niezmiennie: - błyszczyk z Oriflame - błyszczyk z Ziaji na popękane i wysuszone usta - krem do rąk Ziaja + to co jest mi potrzebne do poprawienia makijażu z dużej kosmetyczki ![]() a w łazience znajdziecie u mnie: - balsam do ciała Fenjal - żel pod prysznic Fenjal - dezodorant w kulce Fenjal - serum intensywnie wyszczuplające, ujędrniające antycellulit Eveline - maseczka do włosów Dove Intense Therapy - serum do włosów Schwarzkopf Gliss Kur Shea Cashmere |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe love kamishy
Do mojej kosmetyczki wrzucam zakupiony wczoraj w Biedronce peeling do ciała o zapachu mango - Be Beauty SPA
Nigdy przedtem jakoś nie używałam peelingu do ciała, a wczoraj wreszcie się skusiłam kosztował jakieś 7 zł Dziś go użyłam i muszę powiedzieć ze jak na ten pierwszy raz to wcale mnie nie rozczarował, zapach przecudny nawet po kąpieli nadal nim pachnę, skóra zrobiła się bardziej delikatna ![]() ![]() a minusem jest w sumie opakowanie nie poręczne trochę pod prysznicem zwłaszcza ale jakoś to przeboleję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.