|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: jak oceniam poród w damianie | |||
opieka ginekoga-położnika |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
opieka polożnej |
0 | 0% |
opieka nad maluszkiem po porodzie |
0 | 0% |
cena porodu |
1 | 100,00% |
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
poród w Damianie
mam pytanko, czy któraś z was rodziła może w centrum medycznym damiana, prosiłabym o wasze opinie, jak to wygląda po porodzie, czy rzeczywiscie jest indywidualna, całodobowa opieka i czy oni dysponują aparaturą do ewentualnej pomocy maluszkowi zaraz po porodzie???
z góry dziękuję za wszelkie info... agi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: poród w Damianie
Mogę tylko powiedzieć o swojej siostrze, która rodziła w klinice Damiana.Była bardzo zadowolona, pielegniarki b.miłe i chetne do pomocy,i potwierdzam, że jest to opieka indywidualna, całodobowa.Nie wiem jak jest z aparatura ale mysle, że napewno takową posiadaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzieki za info! a jakbys jeszcze napisala jak to wyszło twojej siostrze cenowo....., bo to tez wazny aspekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
100% pewności nie mam ale była to bodajże kwota rzędu 8 tys.złotych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
100% pewności nie mam ale była to bodajże kwota rzędu 8 tys.złotych. Z tym,że moja siostra miała cesarskie cięcie i może dlatego była to taka kwota. Leżała tam jakieś trzy dni w sumie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A ja miałam rodzic w Damianie (za jedyne 8 800 zl) dzisiaj rano, a wczoraj wieczorem zadzwoniono do mnie ze nie ma dla mnie miejsca, zebym jeszcze poczekala!!!! Nie wspomne jak strasznie czuje sie dzisiaj i ile nerwow kosztuje mnie ten niby komfortowy porod. ODRADZAM! a sama na gwałt szukam innego miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
odświeżam wątek, proszę o opinie wszystkie osoby, które miały styczność z tym szpitalem, szczególnie te z was, które zdecydowały się na cesarkę tam. Interesuje mnie wszystko; plusy i przede wszystkim minusy
![]() Pozdrawiam Edytowane przez xxNiuniaxx Czas edycji: 2010-01-04 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.