| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-07-06, 15:37 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: wcześniej Mysłowice, teraz Jaworzno 
				 | coś ciemneijszego

makijaż oczu już trochę rozmazany... ponad 4 godziny na oczach... jakie wasze opinie?

| 
|     |   | 
|  2005-07-06, 15:38 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: wcześniej Mysłowice, teraz Jaworzno 
				 | 

Dot.: coś ciemneijszego

i jeszcze dwa...

| 
|     |   | 
|  2005-07-06, 16:32 | #3 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

normalnie laleczka    Basiu,masz przepiękne oczy i ten makijaż świetnie to podkreśla | 
|     |   | 
|  2005-07-06, 16:36 | #4 | 
| Zadomowienie | 

bardzo ładnie  jakiez ty masz ładne oczeta  basienko jakie to cienie? poszukuje własnie takiego kolorku a ten mi sie bardzo podoba... 
				__________________ NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI NA LOS NASZYCH BLIŹNICH! https://wizaz.pl/akcje/adopcja_serca/  http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4269936  POMÓŻMY ZWIERZĘTOM W KORABIEWICACH!!  http://www.republika.pl/bayka  | 
|     |   | 
|  2005-07-06, 17:58 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Basiu masz ciemne, czarne włoski a właśnie takie najładniej wydobywają makijaż moim zdaniem. Oczy pomalowałaś świetnie, wydobyłaś ich zieleń , całośc pasuje do buzi jak ulał. No i kolorek cienia niesamowity , podpisuję sie pod pytaniem jaki to cień...   | 
|     |   | 
|  2005-07-06, 18:51 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: Weston-super-Mare 
				 | 

podoba mi się  po tytule spodziewałam się kolejnej czerni a tu w miarę delikatny makijazyk, który bardzo podkreśla twoją urodę   
				__________________ A prayer for the wild at heart, kept in cages... | 
|     |   | 
|  2005-07-06, 20:09 | #7 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Tez podpisuje sie pod wypowiedziami dziewczyn  Makijaz bardzo subtelny i ladny, swietnie podkresla urode oka (jakze oko calkiem inaczej wyglada niz w tym niebieskim). I wogole zazdroszcze rzes i wlosow   | 
|     |   | 
|  2005-07-06, 20:23 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Ja się trochę ostatnio zabiegałam, no ale w końcu znalazłam chwilkę   No i muszę powiedziec, że trafnie wybrany kolor, wydobywa kolorek Twoich oczek fantastycznie. Delikatny makijażyk a zarazem taki subtelny  Szkoda tylko ,że nie wiadomo jakimi kosmetykami go wykonałaś  No ale ogólnie jest bardzo pozytywny taki lekki o ile mogę tak się wyrazić    | 
|     |   | 
|  2005-07-06, 21:28 | #9 | 
				 | 

najlepiej będzie jak załącze zdjęcia... ale napisze co i jak... najpierw nalozylam cien dolaczony na obrazu (Margaret cosmetics - cena 2zł) na powieke do polowy... pędzelkiem oczywiscie,bo lepszy efekt niz aplikatorem... pozniej jasny cien rowniez z tego pojemniczka... kolejnie cieniem (a raczej szminko-cieniem, kosmetykiem wielofunkcyjnym   ) poprawilam dół... troche roztarłam palcem... rzęsy najpierw przejechałam białym tuszem, następnie czarnym... RobertoBoro za 7,90zł... godny polecenia...  usta podkreslilam tym samym co oczy... Green Gold (2,60zł)... jakies jeszcze pytania? | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 11:57 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Same pochwały i ja też się pod nimi podpiszę, cudowne kolorki i pięknie komponują się z Twoją twarzą i oczkami.. Makijaż starannie zrobiony.. poprostu pięknie   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 17:07 | #11 | 
| Rozeznanie | 

Bardzo ładny makijaż. Tak jak pisały dziewczyny subtelny i delikatny. Widzę też, że ominełaś dolną powiekę albo potraktowałaś ją bardzo delikatnie   super. | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-07-07, 19:45 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

delikatny podkręślający Twoje ładne oczak jestem na tak. pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 09:39 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

I ja pochwalę   . Widziałam już łącznie z tym trzy Twoje makijaże i ten podoba mi się najbardziej. Pasuje do Twojej urody, do włosów i oczek. A oczy masz jak laleczka  . 
				__________________ Korzystaj z czasu póki czas! | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 13:08 | #14 | 
				 | 

oczy jak laleczka? bo sie zawstydze    | 
|     |   | 
|  2005-07-09, 18:31 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 
				 | 

naprawde swietnie, jesteś śliczniutka    
				__________________ życie jest piękne | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-07-09, 18:37 | #16 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Basiu   jestem ciekawa jak wyglądałabyś w makijażu przydymionym,ciemnym.Masz genialne tęczówki i taki make-up pięknie to podkreśli | 
|     |   | 
|  2005-07-09, 20:00 | #17 | 
				 | 

na pewno będę próbowała... ale wiadomo,że ciemny makijaż wymaga o wiele większej wprawy, dobrej ręki i w sumie fantazji... a co po niektórych rzeczy brakuje... łatwiej jest zrobic makijaz jasny,bo nie widac (ani nie rzucaja sie tak w oczy) jakies niedociągnięcia itd... dziekuje jednak Agus za wskazowki... postaram sie cos z tym zrobic...

| 
|     |   | 
|  2005-07-11, 00:16 | #18 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

OŁ   wygladasz strasznie fajnie  tajemniczo i zadziornie zarazem  i ten seledynowy kolor oczu taki dosc niespotykany  GRR czemu ja sie tylko zachywcam ?;d jak jakas "lesbijska bibliotekarka"  (sołki, cytat z jakiegos tandetnego horroru obejrzanego wczoraj) | 
|     |   | 
|  2005-07-12, 22:37 | #19 | 
| Raczkowanie | 

Oczka i rzęski bardzo ładne    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

61
61