|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ile powinna zjesc?
Mam 2 miesieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ile powinna zjesc?
Kociu moja córcia zaczeła właśnie 3 miesiac, karmie ja co prawda piersia ale co do kupki małej i jej bóli moge sie chyba wypowiedzieć bo u mnie było podobnie. Problem zniknał od momentu kiedy zaczełam jej dawać raz dziennie Plantex(poradziła mi położna) to herbatka koperkowa którą kupisz w aptece.jest w saszetkach(jedna na 50ml wody najlepiej podawac ja po posiłku) mysle ze plantex jest o wiele bardziej skuteczny niz normlna herbatka koperkowa. Sprobuj moja Niunia zaczeła czesciej sie wypróżniac i przychodzi jej to o wiele łatwiej. Do tego robie jej masaz brzuszka i "rowerek".
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziekuje sylwi2005 sprobuje choc slyszalam, ze jesli nie jest goraco to lepiej dziecka nie dopajac bo mniej zje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sa rozne szkoly co do dopajania (co to za slowo
![]() z piersi leci najpierw rzadki płyn do picia potem mleko ,byc moze dla dziecka tego rzadkiego bylo za malo. dzieci piersiowe i butelkowe maja inaczej rytm wyproznien,butelkowym cieżej to idzie,bo mleko modyfikowane ma inna konsystencje i skład , moze koperek pomoze,masaze,lezenie na brzuchu,ciepla woda. ile powinno zjadac? mysle ze 60 ml to dobry wynik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
sa rozne szkoly co do dopajania (co to za slowo
![]() z piersi leci najpierw rzadki płyn do picia potem mleko ,byc moze dla dziecka tego rzadkiego bylo za malo. dzieci piersiowe i butelkowe maja inaczej rytm wyproznien,butelkowym cieżej to idzie, bo mleko modyfikowane ma inna konsystencje i skład ,moze koperek pomoze,masaze,lezenie na brzuchu,ciepla woda. ile powinno zjadac? mysle ze 60 ml to dobry wynik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowka życze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.