|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sobowtóry
Czy macie, znacie, widziałyście kogos takiego? Chciałybyście miec?
Uprzedzę, ze nie chodzi mi o bliźniaków jednojajowych, ale o osoby zupełnie sobie obce. Do napisania tego postu skłonil mnie fakt, iż juz drugi raz ktoś mi mówi, ze widział mojego sobowtora! i to niedaleko, bo tylko z 8 km od mojego miejsca zamieszkania! Raz siostra mi opowiadała, ze jechała autobusem a "ja" stałam na przystanku. chciała do mnie dzwonić, bo krotkie włosy i ine ciuchy... i tak sie przyglądała - a to był facet! kropla w krople ja tylko plci męskiej. Drugi raz widziała babcia, na tym samym przystanku. kurcze, chciałabym go sama zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: sobowtóry
mnie ciagle ludzie mowia ze mnie juz widziali(czesc z nich to mowi w trakcie pierwszego poznania jak jestemy sobie pzredstawiani).jedna z moich kolezanki mowi ze zna 2 osoby ktore wygladaja jak ja.w podstawowce mialam taka kolezanke.olka sie nazywala.siedzialysmy w jednej lawce i nauczyciele nas ciagle mylili
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka ma sobowtóra w naszym mieście
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja też podobno mam sobowtóra i to kilka bloków dalej,ja jej nigdy nie widziałam
![]() wogóle często ludzie zwłaszcza ci nowo poznani mówią mi że "już mnie gdzieś widzieli" albo że jestem do kogoś podobna i wymyślają do kogo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A ja mam nawet zdjęcie mojego sobowtóra zrobione przez kolege na imprezie i nawet mialam okazje ja widziec z daleka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Niebieskaa, witaj na wizazu
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mam sobowtora w swoim rodzinnym miescie. Kiedys taka pani czepiala sie do mnie, ze do niej nawet dzien dobry nie powiem, gdy przejde. A to nie bylam ja, poniewaz zawsze mowie.
![]() ![]()
![]() |
#8 |
调解人
|
Wiecie co, kiedys podbiegłam do kolegi, którego nie widziałam 2-3 lata. Złapałam go za ramię, krzycze "czesc Marcin" a on robi wielkie oczy i mówi, że o ile się orientuje to ma na imię Przemek
![]() Nie moglam uwiezyc przez kilka sekund- podobienstwo miażdżące wręcz! Zresztą zdarza mi się dosyć często, że idę ulica i myślę: "to ona/on czy nie?" Ale od tamtej historii nie podchodze gdy nie jestem pewna ![]() A kiedyś widziałam... siebie. Z daleka dziewczyna była tak podobna do mnie, że miałam ochotę podejść i porozmawiać. Z bliska już nie.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja mam podobno sobowtóra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś siedze sobie z przyjaciółką w autobusie i czekamy na odjazd. W pewnej chwili ona łapie mnie za ramie jakby ducha zobaczyła. Obracam się i patrzę jak idę po ulicy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Joanna d'Moder
|
a ja jakieś 2 miesiące temu czytałam pewien artykuł i były tam zdjęcia różnych dziewczyn,jedna była do mnie podobna,już chciałam nawet robić aferę skąd oni mają moje zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Do mnie dawno temu zadzwonił kolega z którym widziałam się dzień wcześniej i zapytał dlaczego jestem w ciąży i dlaczego jestem w Kielcach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jak miałam ok 17 lat kolezanka widziała mnie w dyskotece w ktorej nigdy w zyciu nie byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja podobno tez mam sobowtora, jednak go nie widzialam, mieszka nawet na sasiednik osiedlu. raz widziala ja moja kolezanka, akurat umowilysmy sie na impreze, umowilysmy sie u niej na przystanku, ajk przyjechalam powiedziala mi, ze widziala dziewczyne podoba do mnie, nawet podobnie ubrana i sie zdziwila dlaczego "niby ja" nie wysiadlam tylko pojechalam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam "sobowtora" w tej samej szkole
![]() ![]() Na dodatek ona miala bardzo duzo znajomych i byla osoba bardzo towarzyska wiec to sie zdarzalo dosyc czesto ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.