|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pasy niszczą mi ubrania :/
Pasy w moim aucie strasznie obcierają mi ubrania, swetry i bluzki od bocznej krawędzi pasa w miejscach gdzie się stykają, mechacą się, może macie pomysł jak temu zaradzić, czym zabezpieczyć pas?
Dziwna sprawa, bo auto jest z 2004r, miałam starsze i nic takiego nie miało miejsca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pasy niszczą mi ubrania :/
Są osłony na pas bezpieczeństwa, dla dzieci i inne, może to pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
miranda
są takie osłonki: http://www.tosia.pl/upload/product-223-l-1.jpg albo takie pluszowe http://sklepmati.pl/design/_gallery/...-jpg_15020.jpg W eLce jak chodziłam na kurs też takie osłonki były, jest masa różnych modeli. Są one przypinane na zamek i przesuwają się po pasie czyli osłonka spoczywa na ramieniu a pas w środku spokojnie się reguluje. To bardzo dobre rozwiązanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
są takie osłonki na pasy - na pewno coś wybierzesz. Sprawdź też jak jest ustawiony i wyregulowany pas i co najważniejsze - jak zapinasz pasy uważaj, żeby pas nie był skręcony.
Różnie z tymi pasami jest w samochodach - w elce (renault clio) było mi bardzo niewygodnie w pasach i też je ciągle poprawiałam, w moim obecnym autku (tigra) pasa praktycznie nie czuję. Nie zauważyłam, żeby mi niszczył ubrania - a w samochodach typu coupe pasy są trochę inaczej zamontowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.