|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czerwien W KUCHNI:)
Jak w tytule nie chce miec nudnej kuchni jak wiekszośc tzn same beże brązy itp chciała bym miec w swojej kuchni czerwone płytki cos w tym stylu moga byc wieksze zd 1 na podłodze szare płytki zd 5 meble zd 2 lub 3 i stolik zd 4 sciany cos w tym stylu rzymski poranek zd 6 co o tym myslicie doradzcie mi prosze tak sobie to wymysliłam ale niewiem czy to wszytsko bedzie sie trzymało kupy
![]() Może wy macie jakies inspiracje gdzie w kuchni króluje czerwien. Z góry dziekuje za kazdą pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwien W KUCHNI:)
Pomysł na czerwone płytki pomiędzy blatem a szafkami górnymi jest super! Możesz np tam wstawić mozaikę czerwoną (niekoniecznie duże czerwone płytki). Noi dodatki na stolik- czerwony obrusik, może pokusisz się o czerwone kubki lub talerze? Będzie wyglądać ekstra!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wolę chyba wieksze czerwone płytki bo mniej fugi bedzie a niewiem własnie czy mozaika jest prkatyczna w kuchni.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
JA mam czerwone/bordowe fronty na górnych szafkach a na dole szare.... może pomyśl o jakiś ciekawych frontach? Plus na przeciwnej ścianie jakieś pojedyncze czerwone kafle?
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Pod rozwagę można też wziąć czarne płytki na podłodze.
Ogólnie pomysł dobry
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
czarne płytki raczej nie bardzo mi pasuja..
tez myslałam nad mozaika ale niewiem jak z nia jest w praktyce |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie zestaw superowy. Mnie też się podoba kolor czerwony, a szczególnie taka większa płytka w tym kolorze.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A moze szkło lakierowane? Brak problemu fug, co w kuchni jest szczególnie uciążliwe
A do tego mozesz zamowic wlasny wydruk- zdjecie z wakacji zrobione tylko w odcieniach czerwieni.. A do tego odbicia, mozna zamontowac wąż ledowy pod górnymi szafkami Uwazam ze plytki ktore sa mega glossy moga sie przy tym schowac![]() Podpatrz tutaj: http://www.urzadzamy.pl/kuchnia/mebl...o,18_6344.html przyblizone ceny i pan opowiada o co chodzi
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak ta propozycja była by super tylko chyba nie na moją kieszeń poszperałam troche m necie i cena takiego szkła to 200zł za m2 jak dla mnie troche dużo..niestety |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Co powiesz na to?:
http://www.opoczno.eu/kolekcja.php?k...k041a001&m=210 Czerwień jest piękna szczególnie w postaci mozaiki...... |
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak jak już wczesniej wspominałam troche bałabym sie zdecydowac na mozaikę w kuchni. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Wyglądają dość ładnie, przy czym Autorka wzbrania się przed ciemną podłogą. Mi z kolei wydaje się, że z jasną to było by zbyt jasne i zlewające się. Natomiast tak jak np. na tych zdjęciach to prezentuje się to dość konkretnie.
Edytowane przez UserOne Czas edycji: 2012-03-21 o 21:40 |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja widzialam sliczna kuchnie. meble czerwono czane, donniczki na oknach czerwone i mieli sliczny barek przy ktory jedli i byly tam takie czrwone 3 krzesla jak w barze
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś już o tym pisałam,ale teraz mi się przypomniało...
Robiłam z mozaiki palette na ścianie w przedpokoju u klienta wraz z dekoratorką takiego dużego czerwonego motyla na czarnym tle.Mozaika daje dużo możliwośći.Potrzebna jest tylko inwencja twórcza. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.