|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Nowy kolor? :)
Witam!
![]() Chcia³abym dokonaæ w swoim wygl±dzie jakiej¶ zmiany na lepsze. Dlatego zwracam siê z pro¶b± o rady do Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Jak siê opalasz - szybko czy ciê¿ko(najpierw na czerwono b±d¼ ró¿owo). Odcieñ opalenizny jest ciep³y - z³otawo-br±zowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-be¿owy? Opalam siê na czerwono ![]() 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy têczówki maj± ciemniejsz± obwódkê, czy kolor ich jest czysty, a mo¿e maj± plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzêsy)-jasna czy raczej zdecydowana? Moje oczy s± koloru szaro-zielonego. Têczówki maj± obwódkê ciemnoszar± i gdzieniegdzie maj± br±zowe plamki/kropki (jest ich malutko). Brwi i rzêsy - ciemne. 3. Piegi - jesli wystêpuj±, to s± z³otawe ciep³e czy raczej szaro-br±zowe? Brak piegów ![]() 4. Cera - jaki ma odcieñ Twoja skóra? Ciep³y brzoskwiniowy, oliwkowy, z³otawy czy jasny, ch³odny wpadaj±cy w ró¿ lub porcelanowy? Je¿eli siê rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy ró¿owy? Nie potrafiê okre¶liæ swojego koloru cery... zawsze mia³am z tym problem. Porcelanowa chyba nie jest ![]() ![]() 5. Naturalny kolor w³osów - ciemny, jasny. Jaki odcieñ? Czy ma z³otawo-br±zowe przeb³yski czy raczej mysie, bardziej popielate? Na zdjêciu (oprócz tego nieszczêsnego spodu) doskonale widaæ mój naturalny kolor. 6. Kolor ust (naturalny oczywi¶cie) jest do¶æ jasny, ró¿owy czy ciep³y - nasycona czerwieñ, brzoskwinia czy koral? Ró¿owe 7. W jakich kolorach czujesz siê dobrze, a które ¼le podkre¶laj± Twoj± urodê? Najgorzej czujê siê w czarnym i szarym, te kolory tak mnie t³umi±. Za to dobrze wygl±dam w kolorze bia³ym, be¿owym, turkusowym, zielonym, b³êkitnym. Jaki jest mój typ urody? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 348
|
Dot.: Nowy kolor? :)
Wiesz co,,, ja na twoim miejscu nie zmienia³abym koloru w³osów. Jesli pragniesz jakiej¶ zmiany to mo¿e poszalej ze stylem ubioru (w szmateksach mo¿na siê tanio obkupiæ) albo z makija¿ami. Masz ladny naturalny kolor i w dodatku do Ciebie pasuje. po co to psuæ?
popracowa³abym na ³ukiem brwiowym ma trochê zbyt kanciast± liniê. nie depiluj brwi a¿ tak mocno i nie rób im takiego du¿ego " wzniesienia" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Zrobi³am symulacje we w³osach br±z / rude.
Je¶li chodzi o typ urody to obstawia³abym Wiosnê, ewentualnie Wiosnê zmieszan± z Jesieni±. Ale ja siê dopiero uczê, wiêc poprawcie je¶li siê myle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziêkujê bardzo za odpowiedzi
![]() ojj tak te brwi tak za bardzo podskubuje, lubiê to robiæ i czasami siê tak rozpêdzam ![]() ![]() ![]() snow_whitee dziekujê za symulacje ![]() za³±czam zdjêcie na którym mam ca³kowicie naturalne w³osy. A co my¶licie o jakim¶ odcieniu czerwieni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Cytat:
![]() ![]() W czerwieni my¶le, ¿e by³oby ciekawie. Gdyby¶ za³±czy³a zdjêcie ze spiêtymi w³osami, zrobione w ¶wietle dziennym mog³abym za³±czyæ wiêcej symulacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
masz piêkne w³osy , a naturalny kolor najbardziej ci pasuje , nie zmieniaj nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 348
|
zgadzam siê z t± wypowiedzi±. a czerwonymi w³osami na pewno nie dodasz sobie urody. wrêcz przeciwnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hmm skoro tak mówicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.