Nowy kolor? :) - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-03-25, 16:08   #1
Aga6615
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Nowy kolor? :)

Witam!
Chcia³abym dokonaæ w swoim wygl±dzie jakiej¶ zmiany na lepsze. Dlatego zwracam siê z pro¶b± o rady do Was Jak na razie nie chcê skracaæ w³osów, zapuszczam je, marz± mi siê piêkne d³ugie krêcone w³osy. Poza tym za miesi±c matura a jak wiemy przed matur± siê w³osów nie obcina Marzy mi siê zmiana koloru. Jakie¶ 4 lata temu, pierwszy (i ostatni ) raz zafarbowa³am w³osy na czarno. Wtedy doceni³am swój naturalny kolor. Oko³o miesi±ca temu postanowi³am rozja¶niæ spód w³osów na blond, jednak ten efekt nie podoba³ mi siê (¼le siê czu³am w blondzie) i zafarbowa³am te rozja¶niane na kolor kasztanowy. Na zdjêciu delikatnie widaæ ró¿nicê miêdzy tymi spod spodu a moimi naturalnymi. ¬le wygl±dam w ca³kowicie prostych w³osach. Na co dzieñ je falujê, krêcê, robiê loki.

1. Jak siê opalasz - szybko czy ciê¿ko(najpierw na czerwono b±d¼ ró¿owo). Odcieñ opalenizny jest ciep³y - z³otawo-br±zowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-be¿owy?

Opalam siê na czerwono ale potem odcieñ normuje siê do z³otawo-br±zowego

2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy têczówki maj± ciemniejsz± obwódkê, czy kolor ich jest czysty, a mo¿e maj± plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzêsy)-jasna czy raczej zdecydowana?

Moje oczy s± koloru szaro-zielonego. Têczówki maj± obwódkê ciemnoszar± i gdzieniegdzie maj± br±zowe plamki/kropki (jest ich malutko). Brwi i rzêsy - ciemne.

3. Piegi - jesli wystêpuj±, to s± z³otawe ciep³e czy raczej szaro-br±zowe?

Brak piegów

4. Cera - jaki ma odcieñ Twoja skóra? Ciep³y brzoskwiniowy, oliwkowy, z³otawy czy jasny, ch³odny wpadaj±cy w ró¿ lub porcelanowy? Je¿eli siê rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy ró¿owy?

Nie potrafiê okre¶liæ swojego koloru cery... zawsze mia³am z tym problem. Porcelanowa chyba nie jest My¶lê, ¿e brzoskwiniowa. Nie rumieniê siê. Moja cera jest problemowa, mieszana ale ostatnio jest z ni± coraz lepiej

5. Naturalny kolor w³osów - ciemny, jasny. Jaki odcieñ? Czy ma z³otawo-br±zowe przeb³yski czy raczej mysie, bardziej popielate?

Na zdjêciu (oprócz tego nieszczêsnego spodu) doskonale widaæ mój naturalny kolor.

6. Kolor ust (naturalny oczywi¶cie) jest do¶æ jasny, ró¿owy czy ciep³y - nasycona czerwieñ, brzoskwinia czy koral?

Ró¿owe

7. W jakich kolorach czujesz siê dobrze, a które ¼le podkre¶laj± Twoj± urodê?

Najgorzej czujê siê w czarnym i szarym, te kolory tak mnie t³umi±. Za to dobrze wygl±dam w kolorze bia³ym, be¿owym, turkusowym, zielonym, b³êkitnym.

Jaki jest mój typ urody? I jak my¶licie jaki kolor w³osów by³by dla mnie najlepszy?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2611.jpg (31,6 KB, 203 za³adowañ)
Aga6615 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-31, 12:34   #2
Holly85
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 348
Dot.: Nowy kolor? :)

Wiesz co,,, ja na twoim miejscu nie zmienia³abym koloru w³osów. Jesli pragniesz jakiej¶ zmiany to mo¿e poszalej ze stylem ubioru (w szmateksach mo¿na siê tanio obkupiæ) albo z makija¿ami. Masz ladny naturalny kolor i w dodatku do Ciebie pasuje. po co to psuæ?

popracowa³abym na ³ukiem brwiowym ma trochê zbyt kanciast± liniê. nie depiluj brwi a¿ tak mocno i nie rób im takiego du¿ego " wzniesienia"
Holly85 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-31, 16:11   #3
snow_whitee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Zrobi³am symulacje we w³osach br±z / rude.
Je¶li chodzi o typ urody to obstawia³abym Wiosnê, ewentualnie Wiosnê zmieszan± z Jesieni±. Ale ja siê dopiero uczê, wiêc poprawcie je¶li siê myle
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg TAAZ-makeover1.jpg (33,3 KB, 20 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg TAAZ-makeover3.jpg (33,1 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg TAAZ-makeover4.jpg (33,1 KB, 12 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg TAAZ-makeover5.jpg (32,9 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg TAAZ-makeover6.jpg (33,3 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg TAAZ-makeover7.jpg (33,2 KB, 36 za³adowañ)
snow_whitee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-01, 11:40   #4
Aga6615
Przyczajenie

Dziêkujê bardzo za odpowiedzi
ojj tak te brwi tak za bardzo podskubuje, lubiê to robiæ i czasami siê tak rozpêdzam na tym zdjêciu a¿ mam taki zdziwiony wyraz twarzy, mo¿e lepiej za³±czê inne zdjêcie z ubiorem postanowi³am ju¿ pokupowaæ kilka ³adnych rzeczy na wiosnê i jak na razie mi siê udaje

snow_whitee dziekujê za symulacje dobrze wiedzieæ, ¿e jestem Wiosn±, nigdy nie umia³am tego okre¶liæ

za³±czam zdjêcie na którym mam ca³kowicie naturalne w³osy. A co my¶licie o jakim¶ odcieniu czerwieni?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1743.jpg (46,2 KB, 76 za³adowañ)
Stary 2012-04-01, 19:56   #5
snow_whitee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Cytat:
Napisane przez Aga6615 Poka¿ wiadomo¶æ

snow_whitee dziekujê za symulacje dobrze wiedzieæ, ¿e jestem Wiosn±, nigdy nie umia³am tego okre¶liæ

za³±czam zdjêcie na którym mam ca³kowicie naturalne w³osy. A co my¶licie o jakim¶ odcieniu czerwieni?
Proszê bardzo, mam nadzieje, ze sie nie pomyli³am Na wszelki wypadek radze poczekaæ jeszcze na zdanie bardziej do¶wiadczonych w tej kwestii
W czerwieni my¶le, ¿e by³oby ciekawie. Gdyby¶ za³±czy³a zdjêcie ze spiêtymi w³osami, zrobione w ¶wietle dziennym mog³abym za³±czyæ wiêcej symulacji
snow_whitee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 11:12   #6
toshi21
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19

masz piêkne w³osy , a naturalny kolor najbardziej ci pasuje , nie zmieniaj nic pokombinuj z ubiorem , makijazem i bedzie dobrze , pewnie chcesz nabrac pewnosci siebie ale uwierz ze przez zmiane fryzury tego nie osiagniesz bo tak ci jest super
toshi21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 20:04   #7
Holly85
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 348

Cytat:
Napisane przez toshi21 Poka¿ wiadomo¶æ
masz piêkne w³osy , a naturalny kolor najbardziej ci pasuje , nie zmieniaj nic pokombinuj z ubiorem , makijazem i bedzie dobrze , pewnie chcesz nabrac pewnosci siebie ale uwierz ze przez zmiane fryzury tego nie osiagniesz bo tak ci jest super
zgadzam siê z t± wypowiedzi±. a czerwonymi w³osami na pewno nie dodasz sobie urody. wrêcz przeciwnie..
Holly85 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 20:57   #8
Aga6615
Przyczajenie

Hmm skoro tak mówicie w³a¶nie dlatego te¿ da³am sobie a¿ tyle czasu na podjêcie decyzji. Raz siê sobie podobam, raz nie i pod wp³ywem impulsu chcê co¶ zmieniæ czasem w³a¶nie na si³ê. Nie widzi mi siê zabawa z odrostami wiem jedno, po maturze na pewno je wycieniujê, to im siê przyda.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Metamorfozy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.