|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wakacje z grouponem do Kenii
Wiatm,
kupiłam właśnie wakacje do Kenii przez GROUPON na wrzesień, z wylotem z Rzymu. Czy któs już był na takich wakacjach bo szczerze to mam pewne obawy czy wszystko bedzie ok. wiem,ze ludzie lataja na takie wycieczki. czy ktos ma jakis pomysl na transfer do Rzymu i spowrotem z Rzymu po przylocie z Kenii???? Prosze o jakies info,moze juz ktos miał podobne doświadczenia. pozdrawiam Kama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
wakacje z Grouponem w Kenii
Witam,
czy któs był na wakacjach z grouponem np. w Kenii?? czy wszsytko odbyło sie ok? bez problemów? pzdr kama Edytowane przez kama_kama_ Czas edycji: 2012-03-28 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wakacje z grouponem do Kenii
ja myślę, że najlepiej samolotem. Troszkę się do Kenii pewnie leci, więc jakbyś miała jechać autokarem do Rzymu to średnio. Chyba, że zrobisz sobie tam mały przystanek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Poleć jakimiś tanimi liniami do Rzymu (tylko zwróć uwagę z jakiego lotniska Ty lecisz, a na jakie ew. dolecisz LC).
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Czesc, ja byłam w Kenii niedawno, jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. Widziałam tą ofertę na grouponie i przepraszam, że tak wprost napiszę, ale nie była to dobra oferta. Do Rzymu pewnie najlepiej będzie poleciec jakimś low-costem (ryanair itd.)
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam,
dziekuje za podpowiedz ![]() prosze napisz dlaczego to nie była dobra ofertam\, mam szanse sie jeszc ze z tego wymiskowac? prosze równiez napisz jak jest w Kenii, czy trzeba sie szczepic? ja sie boje wiec z ostoznosci bede sie szczepic. a Ty gdzie byłas dokładnie i za ile jezeli moge pytac? pozdrawiam Kama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
napisz kiedy odlot i przylot z/do Rzymu i jakie lotnisko (Ciampino czy Fiumicino)
oraz z jakiego miasta w Polsce chciałabyś lecieć ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- też widziałem i jak dokładnie przeanalizowałem to trzeba przyznać, że nie była specjalnie atrakcyjna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.