|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj. Kosmetyki, perfumy, próbkinieaktualny Interesują mnie perfumy. Nie szukam kosmetyków kolorowych, ubrań. Szukam Celebre Avon dokładka rezerwacja PERFUMY: -Avon, Love To The Fullest, 50ml, bez 2 psików, kartonik, nie ma na zdjęciu -Avon, Secret Fantasy Star, 50ml bez 3 psików, kartonik (rozważam oddanie) -Avon, Summer White, ok. 35/50ml, brak kartonika, -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Nicole Cosmetics, nr 111, odpowiednik Lancome- Hypnose, atomek 33ml, bez kilku psików, PRÓBKI, ODLEWKI: -Armani, Diamonds, ok. 2ml, -Armani, Idole, ok, 1,2ml, -Avon, Today, ok. 0,4ml -Carolina Herrera, 212 Sexy, ok. 2,6ml, -Cartier, Cartier de Lune, EDT, ok. 0,6ml, -Chanel, Chance Eau Fraiche, EDT, 2ml, -Chopard, Cashmir, ok. 0,8ml, -Dior, J'adore L'eau Cologne Florale, ok. 9,5ml, -Dior, Miss Dior Cherie L'eau ok. 0,5ml, -Dolce&Gabbana, The One, ok.1,2ml, -Estee Lauder, Sensous, ok. 1ml, -Guerlain, Idylle, ok. 0,7ml, -Hugo Boss, Boss Woman, EDP, ok. 1,5ml, -Lancome, Hypnose senses, ok. 1,1ml -Lolita Lempicka, Lolita Lempicka, EDP, ok. 2,1ml, z wymiany, -Lolita Lempicka, Forbidden Flower, ok. 2,5ml, z wymiany, -Max Mara, Kashmina touch, ok. 0,9ml, z wymiany, -Nina Ricci, L'Elixir, ok. 1,1ml, -Nina Ricci, Ricci Ricci, 1,5ml, -Thierry Mugler, Alien ok. 0,4ml, -Tom Tailor, New Experience woman, ok. 0,6ml, -Torrente, L'Or de Torrente, ok. 5ml, z wymiany, -Vera Wang, Princess, ok. 2ml, -Viktor&Rolf, Flowerbomb, ok. 1,7ml, -Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mure Sauvage (jeżyna), ok. 8/10ml, z wymiany, -Yves Rocher- Neonatura Cocon ok. 2,5ml, z wymiany KOSMETYKI: *włosy: -Biosilk, zużycie widoczne na zdjęciu, kupiony w tamtym roku, dwie ostatnie cyfry kodu to 09, -John Masters Organics, próbka odżywki cytrus&gorzka pomarańcza 10ml, *pielęgnacja: -Avene, Cleanance, żel oczyszczający do skóry tłustej/trądzikowej, 200ml, użyty kilka razy, ok.190/200ml, -olej lniany organiczny ZSK, 30 ml, zużycie minimalne, ważny do czerwca 2012 -Emil, Hand Care, krem do rąk glicerynowo-aloesowy, nowy, zaplombowany, 100ml, -Yves Rocher, Cure Solutions, Anti–Fatigue Soin Vitalité 24h, 15ml, nowy -Parachute, olej kokosowy, ok. 120/200ml, kupiony w tamtym roku ale jest chyba po terminie (6msc), mimo to używałam, nic się nie działo, -Neutrogena Formuła Norweska, Ochronny sztyft do warg, użyty tylko kilka razy, -The Body Shop, Tea Tree Oil 15%, ok. ok. 8,5/10ml, *kolorówka: -szminka NYX, kolor Fig, użycie testowe, przy wykręcaniu lekko dotyka ścianki, -Magic Visage, Glamour, lakier do paznokci, ok. połowy z 12ml, -Wibo, Glam Shine błyszczyk, użyty z dwa razy, Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-05-04 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj. Kosmetyki, perfumy, próbki
coś u mnie za Avon, Love To The Fullest, 50ml, bez 2 psików, kartonik, nie ma na zdjęciu?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za żel avene i olejek TBS ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
-FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.