|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Hormony w tabletkach
czy poziom hormonow w tabl. antykoncepcyjnych (estrogeny), moze wplywac na pojawienie sie brazowych przebarwien na twarzy?
czy w tzw. pigulkach jednofazowych jest mniej estrogenow, czyli czy sa te tabl. "slabsze" od trojfazowych? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Hormony w tabletkach
czy poziom hormonow w tabl. antykoncepcyjnych (estrogeny), moze wplywac na pojawienie sie brazowych przebarwien na twarzy?
czy w tzw. pigulkach jednofazowych jest mniej estrogenow, czyli czy sa te tabl. "slabsze" od trojfazowych? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Hormony w tabletkach
Dziś wszystko jest możliwe, można być uczulonym nawet na jabłko czy marchewkę, także reakcje na hormony też są bardzo różne i zależne od danego organizmu. Skonsultuj się z ginekologiem, a najlepiej z dwoma. Z doświadczenia wiem, że lekarze też wszystkiego, niestety nie wiedzą i zdarza się, że mówią sprzeczne rzeczy. Ale koniecznie to sprawdź!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Re: Hormony w tabletkach
Dziś wszystko jest możliwe, można być uczulonym nawet na jabłko czy marchewkę, także reakcje na hormony też są bardzo różne i zależne od danego organizmu. Skonsultuj się z ginekologiem, a najlepiej z dwoma. Z doświadczenia wiem, że lekarze też wszystkiego, niestety nie wiedzą i zdarza się, że mówią sprzeczne rzeczy. Ale koniecznie to sprawdź!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hormony w tabletkach
Marghot czy dalej bierzesz te trzy- fazowe tabletki? Czy moze zmienilas na inne?
Moja gin rowniez przepisala mi trzy-fazowe i na opakowaniu jest ifo, ze moga pojawic sie ciemne blamy na buzi. Moze sa dziewczyny , ktore maja doswiadczenie z tego typu tabletkami. sylwia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.