|
Notka |
|
Ecobeauty z Oriflame Pragniesz wygrać piękny zestaw ekologicznych kosmetyków? Załóż swój "mini blog" i pokaż w jaki sposób Ty reprezentujesz trend - "Bycie Eko jest w modzie!". Zapraszamy do zabawy!
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
EKOlogia i podąrzanie za modą:-)![]()
Cieszę się życiem ![]() książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-03-28 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EKOlogia i podąrzanie za modą:-)
Witam!!!
w ten piękny wiosenny ciepły dzień ![]() ![]() Dzisiejszą notkę chciałabym poświęcić dbałości o paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po piciu około 2 tygodni zauważyłam poprawę kondycji paznokci a nawet mniejsze wypadanie włosów a przecież zdrowe włosy i paznokcie to piękniejszy wygląd czyż nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziś wybrałam się do piwnicy aby zobaczyć jak wygląda sprawność mojego roweru... I jest sprawny
![]() ![]() ![]() Nie ma nic zdrowszego niż przejażdżki rowerowe po lesie bardzo dużo świeżego powietrza a i zbędne kilogramy się spali ![]() ![]() ![]()
Cieszę się życiem ![]() książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2012-03-18 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten słoneczny niedzielny poranek!!!!
![]() Dzisiejszą notkę chciałabym poświęcić włosom ![]() ![]() ![]() ![]() nie każdemu oczywiście taka długość i grubość może odpowiadać ale zapuszczam je około 2 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Płukanki z pokrzywy sama robiłam
![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
Eluśka97 dziękuję za wsparcie
![]() Witaam!!! ![]() Tym razem postanowiłam zając się czymś innym niż ubiór, pielęgnacja ciała itp ![]() ![]() wiadomo że dla Nas obecnie żyjących nie ma aż tak dużego znaczenia ile rozkłada się foliowa torba jaką często możemy dostać w prawie każdym markecie tzw. jednorazówka ![]() ![]() ![]() ![]() przyszły świat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaaam!!!
Dziś byłam bardzo długo na uczelni więc nie miałam czasu napisać ale już nadrabiam ![]() ![]() Pewnie zastanawiacie się co to takiego??? ![]() WODA pewnie wydaje się to śmieszne ale picie wody działa na wiele spraw związanych z Naszym organizmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() butelce ale nie chciałam robić reklamy żadnej z firm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś późno wróciłam z uczelni i jestem padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.