|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kolor włosów, pomocy!
Dzień dobry, drogie Wizażanki (:
Od kilku lat marzę o jasnym kolorze włosów, nie mam jednak odwagi spróbować - szkoda mi zniszczonych włosów jeśli efekt mi się nie spodoba. Obecnie mam w 100% naturalny kolor, wydaje mi się, że mój typ urody jest chłodny, załączam zdjęcie. Kiedyś nosiłam włosy rude, wyglądałam dość niekorzystnie. Chciałabym poznać Waszą opinię czy, i ewentualnie na jaki odcień, mogłabym przefarbować włosy? Byłabym bardzo wdzięczna za wizualizację w photoshopie lub podobnym programie (; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor włosów, pomocy!
Nie jestem pewna, czy pasowałby Ci jasny kolor włosów... Sama piszesz, że masz chłodny typ urody, więc w jasnych kolorach mogłabyś wyglądać tak nijako i nienaturalnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też bym nic nie zmieniała. Śliczna jesteś!
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Bardzo dziękuję za Wasze rady i miłe słowa
![]() Z drugiej jestem trochę zawiedziona, że wszyscy odwodzą mnie od tego pomysłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Masz fantastyczną urodę Kochana, ten naturalny kolor co masz jest świetny i super w nim wyglądasz, ja bym go nie zmieniała..
- Zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ale jesteś śliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przypominasz mi typową amerykanską prezenterkę wiadomości ;D
Nic nie zmieniaj, wygladasz idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A wg mnie w ciemnym brązie byłoby Ci jeszcze śliczniej, tylko nigdy w życiu nie farbuj ich na jasno!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;35280910]Dzień dobry, drogie Wizażanki (:
Od kilku lat marzę o jasnym kolorze włosów, nie mam jednak odwagi spróbować - szkoda mi zniszczonych włosów jeśli efekt mi się nie spodoba. Obecnie mam w 100% naturalny kolor, wydaje mi się, że mój typ urody jest chłodny, załączam zdjęcie. Kiedyś nosiłam włosy rude, wyglądałam dość niekorzystnie. Chciałabym poznać Waszą opinię czy, i ewentualnie na jaki odcień, mogłabym przefarbować włosy? Byłabym bardzo wdzięczna za wizualizację w photoshopie lub podobnym programie (;[/QUOTE] Powiem tak. Przypominasz mi... mnie samą! Miałam wiele kolorów na głowie i moje włosy krzyczały NIE! Teraz jestem na etapie wracania do naturalnego koloru po kasztanowym brązie. Nie ocieplaj koloru. Będziesz wyglądała jak ja - idź z tąd i nie wracaj. ![]() Przyznaj sama ![]() http://i800.photobucket.com/albums/y...e/IMGP3072.jpg
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Jeszcze raz dziękuję za rady i miłe słowa
![]() Nie planowałam koloru ocieplać, wręcz przeciwnie. Myślałam o blondzie chłodnym, beżowym lub popielatym ![]() Krewni i znajomi podzielają Waszą opinię, więc chyba na razie daruję sobie eksperymenty z kolorem ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mają rację. Jesteś piękna naturalna i nie zmieniaj tego. Jasny blond gryzłby się z Twoją urodą nawet jeśli wybrałabyś w chłodnych odcieniach. Wyglądałoby to niezdrowo i nienaturalnie.
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;35297024]Jeszcze raz dziękuję za rady i miłe słowa
![]() Nie planowałam koloru ocieplać, wręcz przeciwnie. Myślałam o blondzie chłodnym, beżowym lub popielatym ![]() Krewni i znajomi podzielają Waszą opinię, więc chyba na razie daruję sobie eksperymenty z kolorem ![]() ![]() Pozdrawiam![/QUOTE] Blondu nie rób. Ja miałam przejściowy. Tragedia na kółkach ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jej! Jesteś bardzo ładna, uroda - marzenie
![]() ![]() Wiem, że miałaś nadzieję iż większość poprze Twój pomysł i doradzi, cóż... Też będę musiała Cię zawieźć, w swoim kolorze wyglądasz bardzo ładnie, pasuje do Ciebie. Jakoś nie widzę Cię w jasnym kolorze, nie. Ewentualnie mogłabyś poprawić swój naturalny kolor, niewiele, używając podobnego koloru ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.