|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak z czarego koloru włosów zrobić brązowe
Hej... Od paru lat farbuję włosy na czarno lecz teraz stwierdziłam że już mam dość tego koloru bo za często muszę farbować włosy ( NA CZARNYM SZYBKO WIDAĆ ODROSTY ) ... i chciała bym wrócić do mojego koloru ale jak to zrobić żeby nie trzeba było czekać rok aż czarny się zmyję... ?> a słyszałam że ściąganie koloru niszczy włosy i pewnie jest drogie ....,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak z czarego koloru włosów zrobić brązowe
pomyliły Ci się działy , jest osobne miejsce na takie pytania , naprawdę wystarczy dobrze spojrzeć, a nie robić bałagan na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Idealnie trafiony temat na Targowisku
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dekoloryzacja - wpisz w wyszukiwarke, ale bądź przygotowana że włosy będą zniszczone - inaczej nie zejdziesz z czarnego, farby nie schodzą
![]() i tak nie ten dział ![]() ja ściągałam loreal'em ale teraz jest po ok. 40zł za jedno opakowanie jeśli masz dłuższe włosy to polecam dekoloryzator garnier za 15zł 1 opakowanie można dorwać ![]() i w żadnym wypadku nie rób tego sama, na pewno masz znajomą która potrafi farbować włosy, więc z dekolorazytorem nie będzie miała problemu i licz się z tym że dekoloryzacja sprawi że będziesz miała różne kolory tęczy na głowie a kolor nałożony na włosy dekoloryzowane będzie na poczatku szybko schodził ![]() z czasem.. będzie lepiej
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2012-07-10 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Proponuje saszetki firmy ELGON sa swietne http://elgon.pl/sklep/dekoloryzator-...30ml-p-89.html
Ja zeszlam z ciemnego koloru na o wiele jasniejszy, ale musisz zaopatrzec sie odrazu w szampon/ Pianka neutralizująca MOUSSE pH 5-5,5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
poczytaj sobie o kąpielach rozjaśniających
![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-07-10 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za wszystkie rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.