|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witam gorąco nową wizażystkę - Sam :)
Tak jak już wspominałam w artykule "Narodziny postaci fantastycznej" od tej pory na forum wizażu, będzie odpowiadała na Wasze pytania wspaniała charakteryzatorka i wizażystka - Samanta Fałkowska pod nikiem Sam
![]() Laseczki zasypujcie Sam pytaniami ![]() Mam nadzieję Sam, że będziesz się czuła u nas jak w domu ![]() ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Witam gorąco nową wizażystkę - Sam :)
Witamy, witamy gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witamy ! A może pani stworzyć elfika na Boże Narodzenie - ze szpiczastymi uszkami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gorąco i serdecznie witam
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
dziękuje za miłe słowa powitania i do spotkania na forum lub innym zakątku Wizaż.pl Pozdrawiam serdecznie Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.