|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
FOTKI.-DO NOWY WIZ.
..PRZEPRASZAM,ZE TYLE RAZY PISZE ALE MIAŁAM MAŁY PROBLEM BO NIE WYSŁAŁO TYCH ZDJĘC.nIESTETY OKAZAŁO SIE ,ZE NIE MOGĘ WYSŁAC TYCH CO CHCIAŁAM A JEDYNIE MAŁE I NIEWYRAŻNE ZDJECIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: FOTKI.-DO NOWY WIZ.
Cześć!
Chętnie się powymądrzam ale powiedz mi: *jaki masz odcień skóry ( tu wyszedł zaczerwieniono-brązowawy a na pewno taki nie jest ![]() *poproszę też o opis koloru włosów *masz brązowe oczy, ale jakie? - przejżste jak szklane kraliki czy może aksamitne jak gęsta czekolada? Pozdrawiam ![]() Noa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Mam dla Ciebie kilka propozycji stylistycznych, a Ty napisz co Ci najbardziej odpowiada ![]() >Up town Girl< Styl szykownej mieszkanki metropolii ![]() Pierwsza sprawa: grzywka ![]() Wiem że to ryzykowne, i że trzeba się przyzwyczaić,ale czemu nie miałabyś skorzystać z mody i nie zrobić sobie dłuugiej ( sięgającej za brwi) grzywki? Byłob Ci świetnie a tej dlugości grzywę z łatwośćią można podpiąć lub zaczesać na bok. Ze spuszczoną na oczy bedziesz wygladać świetnie ( patrz zdjęcie Kayah poniżej) Makijaż oczu: To świetnie że masz takie wielkie oczy ![]() Możesz sobie pozwolić na najbardziej szalone makijaże ![]() To dla Ciebie producenci wymyśłają obwiedzine smolistą kreską, podkreślone grafitem lub ciemnym brązem. Do tego usta naturalne ( przezroczysty błyszczyk) lub podkreślone delikatną różową szminką lub błyszczykiem ( Bourjois Effet 3D antic rose nr. 96)a czasem i bardziej nasyconą ( np. tejże firmy framboise )ale nigdy ciemną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka zdjęć - jeśli jakiś makijażyk Ci się spodoba ale nie wiesz jak go zrobić daj znać - wtedy Opiszę go krok po kroku.
Pozdrawiam ![]() Noa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A teraz zdjęcia pryzury:
Włosy podcięte na równo. POtem minimalnie wystrzępione na dole + wycieniowane po bokach. Grzywka sięgająca za brwi leciuteńko wydegarzowana na dole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja mam kilka fryzurek.
Moze pomyslisz o grzywce?? Mam kilka z dlugimi i krotkimi wloskami mam nadzieje ze cosik wybierzesz ![]() P.S. Fryzurki Noy sa fajoskie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ech... nic tu sie nie mieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.