|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
perfumy męskie przez internet i wątpliwości, potrzebne rady
Witam, są tu jakieś znawczynie zakupów perfum przez perfumerie internetowe? A może kupowałyście jakieś męskie wody? Pytam bo nigdy nie kupowałem perfum przez net, a zależało mi na zapachu którego nie ma w perfumeriach stacjonarnych. Zamówiłem w perfumerii kokai wode Davidoff Cool Water (jedna z nowszych wersji zapachu z 2005). Jak zapytałem panią o dystrybutora to usłyszałem, że nie udziela takich informacji-hmm..czy to normalne? Czy można trafić na podróbke i jak ją ewentualnie rozpoznać? Czy dystrybutor będzie wymieniony na opakowaniu?
A może ktoś z was zna Cool Water "Sea Scent Sun"? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: perfumy męskie przez internet i wątpliwości, potrzebne rady
Czasem warto przed założeniem wątku się rozejrzeć po dziale.
Tu masz wątek weryfikacyjny aukcje z All i nie tylko https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post33414142 Tu masz Listę wiarygodnych perfumerii internetowych (kokai jest wsród nich), wątek jest otwarty i można pytać https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 Tu z kolei możesz spytać dziewczyny czy perfumy które kupiłaś są oryginalne, oczywiście trzeba wstawić foty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578618&page=35 To byłoby na tyle chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
''Tu z kolei możesz spytać
dziewczyny czy perfumy które kupiłaś są oryginalne'' Raczej kupiłeś, a nie kupiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja od wielu lat kupuję przez internet perfumy, na pewno są oryginalne bo wszyscy mnie pytaja skad mam perfumy ze tak dlugo pachne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
To ze faceci czytaja forum to wiemy, kolega ci odpowiedzial. Podal ci wszystko na tacy, a ty i tak marudzisz. W watku oryginal czy podrobka kazdy przypadek jest indywidualnie traktowany. Gdybys sie odrobine pofatygowal, ale tobie oczywiscie sie nie chce, to bys wiedzial, ze kokai tez sie znajduje na liscie polecanych perfumerii. Mozesz kupic podrobke perfum, jak kupujesz w niepewnych zrodlach. Ale jesli kupisz z pewnego zrodla (tylko musisz oczywiscie przejrzec liste polecanych, nie wiem czy ci sie chce) to nie kupisz podrobki. Wesolych swiat!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Poza tym o jakim odwalaniu roboty za mnie mówisz szanowna forumowiczko? Ja nawet jeszcze nie mam perfum w ręku. Na razie tylko i aż pytam. Jak będe miał perfumy i wątpliwości to wtedy wyśle fotki itd. Na razie pytam, więc powtarzam-luz... Edytowane przez hard_to_Imagine Czas edycji: 2012-04-08 o 13:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
gamma Orionis
|
Cytat:
W każdym dziale, czy to sprzęt muzyczny, czy kosmetyki; dystrybutor/importer musi być podany na opakowaniu. Chyba że ten sklep internetowy odkupuje perfumy od innych hurtowni/dystrybutorów/firm zewnętrznych - wtedy... nie wiem. Chyba już nie muszą nic od siebie dodawać.
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiem, że faceci czytają Wizaż, ba nawet niektórzy sporo piszą ![]() ![]() Rozumiem, że każdy przypadek jest indywidualny, ale większość facetów, którzy tu wchodzą, nie rozumieją pewnej rzeczy. Przez takie indywidualne podejście do Waszych spraw jest kompletny nieporządek. Dziewczyny są jednak dużo bardziej zdyscyplinowane i nie zakładają co rusz nowych wątków, bo trzeba im w czymś pomóc (już sobie wyobrażam jaki bezład byłby tu ![]() Inna sprawa, że osobom, które potrafią się wysilić, znaleźć odpowiednie wątki i w nich zapytać, chętniej jest udzielana pomoc rzetelna ![]() Tak więc nie dziw się dziewczynom (szczególnie Zanii, która jest uczulona na takie sprawy i popieram ją w 100%), że trochę na Ciebie naskoczyły, bo nie wykazałeś najmniejszych chęci współpracy. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;33418103]Wybacz, była 3 w nocy
![]() Wiem, że faceci czytają Wizaż, ba nawet niektórzy sporo piszą ![]() ![]() Rozumiem, że każdy przypadek jest indywidualny, ale większość facetów, którzy tu wchodzą, nie rozumieją pewnej rzeczy. Przez takie indywidualne podejście do Waszych spraw jest kompletny nieporządek. Dziewczyny są jednak dużo bardziej zdyscyplinowane i nie zakładają co rusz nowych wątków, bo trzeba im w czymś pomóc (już sobie wyobrażam jaki bezład byłby tu ![]() Inna sprawa, że osobom, które potrafią się wysilić, znaleźć odpowiednie wątki i w nich zapytać, chętniej jest udzielana pomoc rzetelna ![]() Tak więc nie dziw się dziewczynom (szczególnie Zanii, która jest uczulona na takie sprawy i popieram ją w 100%), że trochę na Ciebie naskoczyły, bo nie wykazałeś najmniejszych chęci współpracy. Pozdrawiam[/QUOTE] Jestem z tych bardziej leniwych ![]() Przejdźmy do konkretów. Jak to jest z tymi dystrybutorami? |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolego, piszesz nie w tym wątku, co trzeba, zostałeś upomniany, i to jeszcze napisano kilkukrotnie dlaczego są takie, a nie inne reguły na forum. Nie dość tego, nawet Bella była taka miła, że ci odpisała, co wiedziała na temat dystrybutora, a ty sobie z góry na dół olewasz to równym strumieniem i załatwiasz rozbrajającym: jestem leniuszkiem, ty mi powiedz. To w XXI wieku działa jeszcze na kobiety? ![]() Apel mam: nie odpowiadajcie tu panu, bo jak nie szanuje was i nie chce mu się poszukać, to niech nie wie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przecież ja NORMALNIE, GRZECZNIE pytam o dystrybutora, a to że przyznałem, że jestem troszke leniwy to chyba nic złego, prawda? Tym bardziej, że jestem tu NOWY i nie wszystko wiem jak to działa! Tak więc powyższy post mam głęboko w d***e ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wracając do tematu. Czytałem opinie o Kokai i większość osób jest zadowolona, ale były i takie co mówiły, że zapach jakiś taki inny, a nawet jedna osoba napisała, że otrzymała podróbke:-/ Edytowane przez hard_to_Imagine Czas edycji: 2012-04-08 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I po takim wpisie oczekujesz, że ktoś Ci pomoże? No bez żartów. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Tak, gdyż jak widać są forumowiczki które potrafią udzielić sie w temacie, merytorycznie, bez złośliwości. Dlatego jak będzie trzeba, dalej będe drążył temat, jak nie tu, to w innym wątku, jak nie pod tym, to pod innym Nickiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja się zwijam i życzę miłego korzystania z moich postów w jakikolwiek sposób się podoba. Niech chociaż ktoś ma z tego przyjemność. Lukesho, dziękuję za wsparcie. ![]() Edytowane przez dobbinka Czas edycji: 2012-04-08 o 21:32 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Eee tam troll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oby jak najmniej takich normalnych Żegnam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
![]()
a ja zalecam więcej dystansu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
gamma Orionis
|
A to ja również żegnam. I też z uśmieszkiem, co by miło było, o:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.