|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wypryski wokół.. ust.
Hej
Mam taki mały problem... Ostatnio zaczęły mi wyskakiwać wypryski, ale tylko nad ustami i koło kącików ust. Nie mogę sobie z tym poradzić. Stosowałam benzacne i tylko strasznie wysuszył mi skórę. Ponadto żadne maski nie działają... Co zniknie jeden to wyjdzie drugi... Ma któraś z Was jakiś pomysł, od czego to może wyjść i jak się tego pozbyć?
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wypryski wokół.. ust.
Kurde , dziewczyno miałam identyczny problem miałam takie wypryski ale ja miałam w nich rope i dość że wyglądało to nieestetycznie to tego okropnie bolało mój chłopak miał kare bo nawet nie mógł mnie przez to pocałować ;(
mi pomogło takie z oriflame jajko waniliowe zapomniałam jak to sie nazywa http://www.google.pl/imgres?q=jajko+...r:21,s:0,i:108 to
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja się boję już cokolwiek nakładać żeby sie nie pogorszyło.. :/
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
stosowałam na ustach i tam gdzie wytępowały te wypryski , ogólnie ten kremik jest na sucha skórę łokcie i wgl ale na usta pomógł mi do 5 dni
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To może być objaw alergii pokarmowej- na soję, orzechy, laktozę.
Zrób sobie testy alergiczne. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Mam dokładnie to samo :/ Czytałam, że to może być nawet objaw problemów z hormonami? :/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Mam taki mały problem... Ostatnio zaczęły mi wyskakiwać wypryski, ale tylko nad ustami i koło kącików ust. Nie mogę sobie z tym poradzić. Stosowałam benzacne i tylko strasznie wysuszył mi skórę. Ponadto żadne maski nie działają... Co zniknie jeden to wyjdzie drugi... Ma któraś z Was jakiś pomysł, od czego to może wyjść i jak się tego pozbyć?