![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Summer Party Camp 2013 kto sie wybiera?
Hej wybiera się ktoś na którykolwiek wyjazd organizowany przez party camp na tegoroczne wakacje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Summer Party Camp 2013 kto sie wybiera?
ja rozważam ich ofertę :P tez nie mam z kim jechać :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
o no to fajnie, jakbys się zdecydowała to pisz. ja też jeszcze nie jestem co do tego przrkonana, nie wiem jak mi sie ułożą wakacje w tym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja planuję się wybrać, póki co intensywnie poszukuję chętnych. Najprawdopodobniej w grę wchodzi wrzesień
![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A skąd jesteś?
Też chciałabym pojechać, a lepiej jest jechać poznając już kogoś wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Siema. Jedzie ktoś sam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A to i ja dołączę się do pytania, mam wątpliwości czy jechać samemu, myślę nad Chorwacją/Włochami/itp. (np. studenckiewyjazdy.pl/almatur) połowa sierpnia i dalej, student II stopień :P może ktoś chętny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witajcie
Ja też jadę sama na Party Camp we wrześniu 02.09 - 09.09 do Chorwacji ( DUGA UVALA). Będę jechała z Katowic, a mieszkam w Tychach. Jeśli by ktoś był zainteresowany to zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hejka.
Ja też solo i planuje wyjazd z Katowic we wrześniu do Chorwacji mieszkam w Świętochłowicach. I ja zapraszam Edytowane przez freedo Czas edycji: 2013-07-17 o 07:43 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
A może ktoś miałby ochotę na obóz studencki z Almaturu na Maltę od 31.08??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś się wybiera lub był i może zdać relację?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam Ja też się wybieram w tym roku do Chorwacji Duga Uvala i jak ktoś ma chęci ,aby się wcześniej zgadać lub coś w tym stylu to piszcie. Jadę sam i jestem z Katowic. Mi to akurat nie robi problemu ,iż będę sam bo jechałem już sam i było mega pozytywnie, ponadto lubię gadać z ludźmi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
![]() Razem z koleżanką planujemy jechać do Chorwacji we wrześniu. Szukamy informacji na temat tych wyjazdów, a na żadnej stronie nie ma opinii dotyczących ubiegłych lat. Był ktoś już z nimi na obozie i może coś na ten temat powiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mój kolega był w zeszłym roku tylko, że w Hiszpani i ogólnie bardzo zadowolony, z tym że zależy czego oczekujesz. To bardziej imprezowe wyjazdy niż wypoczynek. Na wysoki standard hotelu raczej się nie nastawiam. Ale faktycznie to forum to chyba jedyne miejsce gdzie można coś znaleźć na ten temat na pozostałych tylko ich głupie reklamy. Ktoś może wybiera się z Gdańska do Chorwacji (Duga Uvala)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim myślimy o tych imprezach i dodatkowych wycieczkach, że hotel nie ma pięciu gwiazdek to nie problem. Najważniejsze żeby wyjazd doszedł do skutku i nie było nieprzyjemnych niespodzianek.
Jeżeli pojedziemy to z Wrocławia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ze swojej strony mogę jeszcze dodać, że byłem w ich biurze (sopot) i wyglądało ok, nic nie wzbudziło moich podejrzeń. Tego, że coś miałoby się nie odbyć raczej bym się nie obawiał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dzięki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Wybiera sie ktoś do Bułgarii z SPC od 16.09 do 24.09?jak tak to dajcie znać na info albo tutaj
Sam jestem z Wawy i tak myśle zeby sie wybrać i zebrać jakąś dobrą ekipe ![]() Pozdro dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
witam
wybieram się do Chorwacji we wrześniu, biuro sprawdziłem u marszałka woj. pomorskiego i jest niby wszystko ok, tylko ubezpieczenie mają do 31.08.2013 i na 2 tyg. przed końcem musza przedstawic nowe. Żadnych większych skarg nie było poza tym że na wycieczkach dodatkowych urlopowicze byli kilka razy zostawieni bez przewodnika itp. Ktoś był i ma jakieś doswiadczenie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Byłam dwa lata temu z nimi w Chorwacji - mój pierwszy i prawdopodobnie ostatni wyjazd z Summer Party Camp. Przede wszystkim zupełnie leżała organizacja, pilotką naszego autobusu była 19-letnia drobna dziewczynka, która kompletnie nie dawała sobie rady z opanowaniem sytuacji (z tego względu mieliśmy różne atrakcje w drodze do Chorwacji, jak np. otwieranie dachu w lejącym deszczu i jazda w śmierdzącym, zarzyganym autobusie). Wycieczki fakultatywne trwały 1-2h (tyle mieliśmy czasu wolnego w Rijece), oczywiście bez żadnego przewodnika, a do Opatiji nie pojechaliśmy wcale (mimo opłacenia wycieczki).
Ogólnie nie polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
A na którym byłaś tym Duga Uvala czy Novalja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dwa lata temu obóz w Chorwacji był organizowany w Crikvenicy. Najwidoczniej organizatorzy musieli zmienić miejsce ze względu na wyrządzone szkody w hotelu, które później pokrywali uczestnicy wyjazdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Ale organizatorzy usiłowali kogoś niewinnego naciągnąć w związku ze szkodami w hotelu? Czy po prostu uczestnicy zdewastowali hotel i płacili za to co zrobili? I jak wyglądała kwestia liczby uczestników? Bo teraz wyjazd jest na 300 osób i zastanawiam się czy można tak realnie spodziewać się przynajmniej 200? Bo trochę słabo by było gdyby okazało się, że ostatecznie pojedzie 50 z czego bawić się będzie 20 a ośrodek jednak kawałek jest od miasta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Płacili wszyscy mieszkający w danym budynku (a tych było kilka), bo ktoś w przypływie twórczości wymalował piękny (i niecenzuralny) napis na elewacji zewnętrznej... A poza tym chyba każdy dodatkowo za szkody w swoim pokoju. Organizatorzy w tej kwestii nie mieli nic do gadania, po prostu kierownictwo hotelu ściągnęło uczestnikom z wpłaconej kaucji.
O ilość osób akurat nie ma się co martwić, u nas jechało chyba 7 pełnych autokarów. Inna sprawa, że na wieczornych imprezach bawiła się dosłownie garstka - ale też było to winą dj, bo mało kto był w stanie wytrzymać naprzemiennie ostrą łupankę i disco polo :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Jedzie ktoś z Katowic do Chorwacji Duga Uvala ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Jeżeli ktoś jedzie z Katowic i ma ochotę się jakoś wcześniej spotkać pogadać to można zrobić jakiś wypad na kawę lub co innego i wymienić własne spostrzeżenia odnośnie wyjazdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Kto jedzie z Katowic lub okolic to zgłaszajcie się jak chcecie i zrobimy coś wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.