|
Notka |
|
Konkurs - Paznokcie w stylu ART Napisz jakie masz sposoby na stworzenie pięknych, niepowtarzalnych, artystycznych wzorów stylizacji paznokci i wygraj wspaniałe nagrody marki IsaDora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Paznokciowe zabawy
Witajcie
![]() Wczoraj przypadkiem odkryłam ten konkurs i postanowiłam podzielić się z wami moimi pomysłami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paznokciowe zabawy
Sposób wykonania:
1. Pomalować paznokcie odżywką 2. Nałożyć czerwony lakier 3. Kciuk i palec serdeczny pokryć czarnym lakierem pękającym gxfjzjhbm 043.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ze względu na brak czasu lubię szybkie, efektowne malowanie
![]() Sposób wykonania: 1. Paznokcie pokryć odżywką 2. Kciuk i palec serdeczny pokryć wybranym kolorem 3. Pozostałe paznokcie pokryć innym kolorem DSCF3431.jpg DSCF3499.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kolejne szybkie, łatwe zdobienie paznokci
![]() Sposób wykonania: 1. Pokryć paznokcie odżywką 2. Każdy paznokieć pomalować innym kolorem lakieru 3. Dla utrwalenia efektu pokryłam paznokcie bezbarwnym lakierem z świecącymi drobinkami DSCF3490.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tym razem trochę bardziej skomplikowanie
![]() ![]() Przepraszam za przekłamane barwy, niestety nie miałam dostępu do dobrego aparatu, kolory powinny być takie jak na zdjęciu lakierów ![]() Sposób wykonania: 1. Pomalować paznokcie odżywką 2. Kciuk i palec serdeczny pokryć "cielistym" kolorem 3. Pozostałe paznokcie pokryć wybranym kolorem, który ma wystąpić na wzorku (w moim przypadku był to kolor ogonków truskawek) 4. Na kciuku i palcu serdecznym czerwonym lakierem namalować kształt truskawki 5. "Zielonym" lakierem domalować truskawkom ogonki 6. Czarnym lakierem zrobić kropki na truskawkach za pomocą wykałaczki 7. Utrwalić wzór DSC00824.jpg DSCF3501.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez DarknessAngel Czas edycji: 2012-04-29 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez DarknessAngel Czas edycji: 2012-04-29 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez DarknessAngel Czas edycji: 2012-04-29 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.